Survivor 5: "Σε απάτησε με την Αβραμάκη και…" – Θύελλα στο twitter με τη σχέση Σοϊλέδη και Αντωνά – Survivor

April 19, 2022

Χαμός επικρατεί στα social media από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε στις κάμερες του Survivor 5 πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και την συμπαίκτρια του Σοφιάννα Αβραμάκη, την ώρα που πίσω στην Ελλάδα τον περιμένει η μέλλουσα σύζυγός τους, Μαρία Αντωνά.



«Βρε Σοφιάννα μου, αυτός ο τύπος ο Άρης έχει και μία κοπέλα έξω δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει έξω αυτός ο τύπος που ετοιμάζεται να παντρευτεί; Υπάρχει ένας έρωτας που προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν. Και τώρα στο παιχνίδι μπαίνει η Ναυσικά και χτες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει τη μούρη της που ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 19/4: ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ – Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Το πιο χοντρό σκηνικό ήταν στο πάρτι της ένωσης την ώρα που τραγούδησαν η Ναυσικά, ο Άρης και η Σοφιάννα έδωσαν μεγάλους βαθμούς. Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους εκεί έξω που έχουν σχέση, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση τους», είπε μεταξύ άλλων.

Άμεση ήταν η αντίδραση της συντρόφου του Άρη, Μαρίας Αντωνά τόσο μέσα από το twitter, όσο και μέσα από την εκπομπή που συμμετέχει Ποιος είναι πρωινιάτικα. Μάλιστα, έχει γίνει έξαλλη με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και την συμπεριφορά του.

Λίγο αργότερα όμως και συγκεκριμένα χθες 18/4 και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκάλυψε on camera πως ο Άρης και η Σοφιάννα έχουν έρθει κοντα, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, λίγο πριν δούμε τον ποδοσφαιριστή να πιάνετε στα χέρια με τον Τάκη Καραγκούνια στο συμβούλιο του Survivor 5.

Σήμερα 19/4 σχολιάζοντας στην εκπομπή τα δυο αυτά συμβάντα, η Μαρία Αντωνά παρέμεινε αμίλητη και το twitter έχει πάρει “φωτιά”.

Τα tweets για την Αντωνά και το ειδύλλιο Άρη – Σοφιάννας στο twitter


Πηγή

Διαβάστε επίσης: