Survivor 5: Τα πάνω κάτω – Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Survivor

April 19, 2022

Οι Μπλε ήταν αυτοί που έχασαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο Survivor 5 και έτσι βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με αναμμένους τους πυρσούς και κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους, ο οποίος θα συνόδευε τον Γιώργο Κατσαούνη που αναδείχθηκε χθες (17/4) υποψήφιος.



Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν αυτός που κέρδισε την ατομική ασυλία από την Μπλε ομάδα και έτσι θα μπορούσε επίσης να δείξει έναν συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Το ίδιο θα έκανε και η Ναυσικά που κέρδισε την ατομική χθες.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Κι όμως το είπε η Ασημίνα – «Η Σοφιάννα έχει έρθει κοντά με τον Άρη»

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Η κάλπη των Μπλε έδειξε ως υποψήφια προς αποχώρηση τη Σοφιάννα ως την πιο αδύναμη παίκτρια. Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Κωνσταντίνος ο οποίος έδειξε τον Άρη Σοϊλέδη. Τέλος, η Ναυσικά επέλεξε την Τζο καθώς θεωρεί ότι ήταν η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή.

«Η Σοφιάννα έχει έρθει κοντά με τον Άρη»

Ήταν να μην ανοίξει τον ασκό του Αιόλου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Λίγο μετά τον καυγά της με τη Ναυσικά και τον Κατσαούνη στο αγώνισμα του Survivor 5, η Ασημίνα αποκάλυψε πως στο παρελθόν η Σοφιάννα της είχε μιλήσει για τον Άρη.

Την ίδια στιγμή σχολίασε πως το γεγονός ότι ο ένας συμφωνεί διαρκώς με τον άλλον της έχει δημιουργήσει ερωτηματικά και την έχει κάνει να πιστέψει πως οι δυο τους έχουν έρθει κοντά.

«Σήμερα προσπάθησαν να με δικάσουν κάποια άτομα για λόγια που παρερμήνευσαν. Εγώ άμα ανοίξω αυτό το στόμα και μιλήσω και πω τι έχει ειπωθεί και στις δύο ομάδες θα ψάξουν να βρουν τρύπα να κρυφτούν.

Ένα από αυτά είναι ότι ας πούμε η Σοφιάννα, ενώ γνωρίζει ότι τον περιμένει η Μαρία έξω, μου έχει πει πράγματα για τον Άρη. Μήπως το γεγονός ότι η Σοφιάννα έχει γίνει ο αντίλαλος του Άρη τους έχει φέρει και πιο κοντά. Μήπως αυτή η κατάσταση που όταν μιλάει η Σοφιάννα είναι σαν να ακούω τον Άρη, είναι κάτι άλλο;», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: