Υπόθεση Πάτρας: «Χαμός» Στον Αέρα Του Mega Με Την Μητέρα Της Ρούλας Πισπιρίγκου Και Τον Βασίλη Λαμπρόπουλο (Vid)

April 7, 2022

Υπόθεση Πάτρας: «Χαμός» Στον Αέρα Του Mega Με Την Μητέρα Της Ρούλας Πισπιρίγκου Και Τον Βασίλη Λαμπρόπουλο (Vid)Υπόθεση Πάτρας: «Χαμός» Στον Αέρα Του Mega Με Την Μητέρα Της Ρούλας Πισπιρίγκου Και Τον Βασίλη Λαμπρόπουλο 

Μεγάλη ένταση ανάμεσα στην μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο – Ποιους απείλησε με μηνύσεις, γιατί επιτέθηκε σε Ευαγγελάτο και Λαμπρόπουλο.Όπως υποστήριξε μάλιστα η γυναίκα, η μητέρα της Ρούλας έφερε σε επαφή την κατηγορούμενη με την σπιτονοικοκυρά προκειμένου να την προσέχει. Όπως φαίνεται τα λόγια της γυναίκας δεν άρεσαν στη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου που θέλησε να κάνει παρέμβαση στην εκπομπή.

Μάλιστα επιτέθηκε στον Νίκο Ευαγγελάτο αλλά και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενη στον Νίκο Ευαγγελάτο είπε «ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ και λέτε τέτοια ψέματα». Στη συνέχεια, το λόγο ζήτησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ωστόσο η κ. Λεγάτου απάντησε πως «δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σας. Ούτε ερώτηση, ούτε τίποτα».

Τέλος απείλησε με μήνυση τη δημοσιογράφο, Ελένη Ασημακοπούλου, αλλά και την καταγγέλλουσα που μιλούσε στην εκπομπή χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα και τα χαρακτηριστικά της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: