Survivor 5: Η Κόκκινη ομάδα "στόλισε" την Βρισηίδα – «Είναι εριστική, αλαζονική και με τσιριχτή φωνή» – Survivor

April 7, 2022

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αποψινού επεισοδίου του Survivor 5 είδαμε την Κόκκινη ομάδα να έχει μαζευτεί στην καλύβα της όπου συζητούσαν για όλους και για όλα.



Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά στο τραπέζι έπεσε η συζήτηση για το πρόσωπο της Βρισηίδας η οποία σίγουρα δεν έχει μείνει απαρατήρητη στο ριάλιτι.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 6/4: Θα γίνει της τρελής! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Όλοι οι παίκτες δεν δίστασαν να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν καθώς την έκραξαν άσχημα μιας και την στόλισαν λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όχι μόνο είναι εριστική και αλαζονική αλλά και ότι έχει τσιριχτή φωνή.

Η κόκκινη ομάδα έκραξε την Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor 5

«Είστε άχρηστες» – “Σκοτώθηκε” η Μαίρη με Βρισηίδα και Ευρυδίκη μόλις έκλεισαν οι κάμερες!

Τα πράγματα στο Survivor 5 δείχνουν να έχουν ξεφύγει, με τους παίκτες διαρκώς να βρίσκουν μια αφορμή, ώστε να έρχονται σε αντιπαράθεση και να διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους, κάτι που δεν αφορά φυσικά το στίβο μάχης.

Στο σημερινό (3/4) επεισόδιο, για παράδειγμα, μπορεί οι δύο ομάδες να δίνουν έναν φοβερό αγώνα σε ποδοσφαιρικό πλαίσιο μέσα στην νύχτα, αλλά όλα αυτά θα ξεχαστούν, αφού στο τέλος όλα θα γίνουν… Γης Μαδιάμ στο συμβούλιο του νησιού. Όπως βλέπουμε, η Βρισηίδα Ανδριώτου βρίσκει άλλη μια ευκαιρία να βάλει… φυτιλιές στην κόκκινη ομάδα, κατηγορώντας ευθέως τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος πάντως φροντίζει πολύ γρήγορα να τη βάλει στη θέση της, έχοντας και ως υποστηρικτή τον Γιώργο Κατσαούνη, που σπεύδει να κάνει και αποκαλύψεις.

Ο αγρότης αναφέρει, ότι η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου χαρακτήρισε ως ψοφίμια την Ευρυδίκη και τη Βρισηίδα, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική πτυχή των όσων συμβαίνουν στην μπλε ομάδα, κάτι που δείχνει τελικά να ισχύει σε απόλυτο βαθμό.

Η Μαίη δε συμπαθεί ιδιαίτερα τα δύο κορίτσια, τα οποία μπορεί αγωνιστικά να μην τα πηγαίνουν άσχημα, αλλά το μόνο που κάνουν στην καλύβα είναι οι ίντριγκες, κάτι που έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα αρκετούς παίκτες, και δη την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία… διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: