UFO – Νέα διαρροή από το Πεντάγωνο: Απαγωγές, τραυματισμοί μέχρι και σεξουαλικές συναντήσεις – Κόσμος

April 6, 2022

Οι αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν αποδείξεις ότι η θέαση UFO έχει οδηγήσει σε δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία, όπως εγκαύματα από ακτινοβολία, παράλυση, ακόμη και εγκεφαλική βλάβη, σύμφωνα με μια πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση από ένα μυστικό πρόγραμμα του Αμερικανικού Πενταγώνου που ολοκληρώθηκε το 2012.



Δείτε επίσης: Συναρπαστικό βίντεο: UFO πετούσε επί δύο ώρες πάνω από το Ισλαμαμπάντ!

Survivor spoiler: "Η φεύγει αυτός ή εμείς..." - Μαζική αποχώρηση όλων των παικτών! Στον αέρα το ριάλιτι

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler: "Η φεύγει αυτός ή εμείς..." - Μαζική αποχώρηση όλων των παικτών! Στον αέρα το ριάλιτι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η μελέτη ταξινομεί διαφορετικούς τύπους επαφών με αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συνοδεύονται από θεάσεις φαντασμάτων, πνευμάτων ή άλλων που οδηγούν σε τραυματισμό ή θάνατο.

Περιλαμβάνει επίσης μια περίληψη των επιπτώσεων που προκαλούνται από UFO που συντάχθηκε από έναν ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό το 1996, που ξεκινούν από το πιο συνηθισμένο - την απαγωγή - έως την παράλυση, τους τραυματισμούς στα μάτια, την ηλεκτροπληξία και ακόμη και σεξουαλικές συναντήσεις.

Η έκθεση του 2010 συγκέντρωσε 42 περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών όπως καταγράφονται σε ιατρικούς φακέλους και 300 από «μη δημοσιοποιημένες» περιπτώσεις.

Το έγγραφο αποτελεί μέρος 1.500 σελίδων από το πλέον ανενεργό Advanced Aviation Threat Identification Program (AATIP) της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας.

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

«Έχουν αναφερθεί με επαρκή ακρίβεια περιστατικά/ατυχήματα και έχουν ληφθεί ιατρικά δεδομένα, ώστε να υποστηρίζεται η υπόθεση ότι ορισμένα προηγμένα συστήματα έχουν ήδη αναπτυχθεί και είναι αδιαφανή», αναφέρει η έκθεση.

ηπα-πενταγωνο

Η έκθεση δόθηκε στη δημοσιότητα στη Sun έπειτα από αίτημα στο πλαίσιο του Freedom of Information Act. Γράφτηκε για το μυστικό πρόγραμμα AATIP, η ύπαρξη του οποίου αποκαλύφθηκε από τον πληροφοριοδότη και πρώην επικεφαλής του προγράμματος, τον Luis Elizondo. Η μελέτη έχει ημερομηνία 11 Μαρτίου 2010.

«Υπάρχουν διαβαθμισμένες πληροφορίες που είναι ιδιαίτερα σχετικές με το αντικείμενο αυτής της μελέτης και μόνο ένα μικρό μέρος της διαβαθμισμένης βιβλιογραφίας έχει δημοσιευτεί», όπως αναφέρεται στο έγγραφο.

Στην έκθεση επισυνάπτεται μια λίστα με τις φυσιολογικές επιδράσεις που βιώνουν όσοι έχουν έρθει σε επαφή με UFO ή UAP, μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα.

Η λίστα καταρτίστηκε το 1996 από το Mutual UFO Network και καλύπτει τη χρονική περίοδο από το 1873 έως το 1994.

Μεταξύ των επιπτώσεων είναι: φαινομενικές απαγωγές (129 περιπτώσεις), ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις σε οχήματα (77), αντιληπτή απώλεια χρόνου (75), εγκαύματα (41), ηλεκτροπληξία (23), προσκρούσεις πεδίου ισχύος (18) και σεξουαλικές συναντήσεις (5).

Ο Elizondo, ο οποίος ηγήθηκε του προγράμματος του Πενταγώνου 22 εκατομμυρίων δολαρίων για τη μελέτη των UFO, είπε στο περιοδικό GQ για ορισμένες από αυτές τις επιπτώσεις σε μια συνέντευξη τον Νοέμβριο.
«Πρέπει να είμαι προσεκτικός, δεν μπορώ να μιλήσω πολύ συγκεκριμένα, αλλά μπορεί κανείς να φανταστεί ότι λαμβάνετε μια αναφορά από έναν πιλότο που λέει, "Λου, είναι πραγματικά περίεργο. Πετούσα και έφτασα κοντά σε αυτό το πράγμα και Επέστρεψα σπίτι και ήταν σαν να έπαθα ηλιακό έγκαυμα. Ήμουν κόκκινος για τέσσερις ημέρες», είπε.

«Λοιπόν, αυτό είναι σημάδι ακτινοβολίας. Αυτό δεν είναι ηλιακό έγκαυμα. είναι έγκαυμα από ακτινοβολία. Τότε [ένας πιλότος] θα μπορούσε να πει, αν [είχαν] πλησιάσει λίγο, "Λου, είμαι στο νοσοκομείο. Έχω συμπτώματα που είναι ενδεικτικά βλάβης από τα μικροκύματα, που σημαίνει εσωτερικά τραύματα, ακόμα και στον εγκέφαλό μου υπάρχει κάποια μορφολογία εκεί».

Η στρέβλωση του χωροχρόνου

Και πρόσθεσε: «Και τότε μπορεί να βρεις κάποιον που πλησιάζει πολύ και λέει: «Ξέρεις, Λου, είναι πραγματικά παράξενο. Ένιωσα σαν να ήμουν εκεί μόνο για πέντε λεπτά, αλλά όταν κοίταξα το ρολόι μου πέρασαν 30 λεπτά. Πώς είναι δυνατόν;»

«Λοιπόν, υπάρχει ένας λόγος για αυτό, πιστεύουμε, και μάλλον έχει να κάνει με τη στρέβλωση του χωροχρόνου». Η έκθεση δείχνει τον βαθμό στον οποίο η κυβέρνηση μελετά τα UFO, φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίζει διαφορετικούς τύπους συναντήσεων με διαφορετική αξιολόγηση.

Οι «ανώμαλες συμπεριφορές» βαθμολογούνται ως AN1, οι οποίες δεν έχουν μόνιμα φυσικά αποτελέσματας. Τα AN3 συνοδεύονται από «σχετιζόμενες οντότητες», όπως φαντάσματα, πνεύματα, ξωτικά και άλλες «μυθικές/θρυλικές οντότητες». Τα AN5 είναι αυτά που περιλαμβάνουν αναφορές τραυματισμού και θανάτου.

Ομοίως, οι κοντινές συναντήσεις, ή CE, χωρίζονται σε CE1, στα οποία ένα UFO βρίσκεται σε απόσταση 500 ποδιών από έναν μάρτυρα, CE2, στο οποίο μια κοντινή συνάντηση αφήνει ίχνη προσγείωσης ή τραυματισμούς στον μάρτυρα, και CE4, στα οποία ο μάρτυρας πέφτει θύμα απαγωγής.

Τα CE5 είναι στενές συναντήσεις που καταλήγουν σε μόνιμο ψυχολογικό τραυματισμό ή θάνατο.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τα UFO είναι «άγνωστης προέλευσης που μπορεί να αποτελούν απειλή για τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών».

Η έκθεση ελήφθη από τη Sun ως μέρος μιας μυστικής μελέτης 1.500 σελίδων που ζήτησε για πρώτη φορά η βρετανική ταμπλόιντ τον Δεκέμβριο του 2017, μερικές ημέρες αφότου ο Elizondo αποκάλυψε την ύπαρξη του προγράμματος AATIP στη δημοσιογράφο Leslie Kean.

Το πρόγραμμα «έτρεχε» από το 2007 έως το 2012.

Στα έγγραφα υπήρχαν επίσης επιστολές από τον πρώην γερουσιαστή των ΗΠΑ Χάρι Ριντ από τη Νεβάδα που ζητούσε το έργο να παραμείνει μυστικό. Σε επιστολή του από το 2009, ο Ριντ ανέφερε ότι το πρόγραμμα είχε εντοπίσει «αρκετές εξαιρετικά ευαίσθητες, αντισυμβατικές αεροδιαστημικές τεχνολογίες» που απαιτούν «εξαιρετική προστασία».

Ένα άλλο έγγραφο αναφέρεται σε σύμβαση 12 εκατομμυρίων δολαρίων στην Bigelow Aerospace Advanced Space Studies (BLASS) για τη μελέτη «προηγμένων απειλών αεροδιαστημικών όπλων από το παρόν έως και 40 χρόνια στο μέλλον». Ήταν η μόνη εταιρεία που υπέβαλε προσφορά για το έργο.

Συνεχίζονται τα ανεξήγητα φαινόμενα

Ανεξήγητα φαινόμενα συνεχίζουν να προβληματίζουν τους Αμερικανούς αξιωματούχους που δεν μπορούν πραγματικά να εξηγήσουν από πού προέρχονται. Πέρυσι, το USS Kearsarge του Ναυτικού κυνηγήθηκε από «δύο μπάλες φωτός μεγέθους αυτοκινήτου» κατά τη διάρκεια μιας ανεξήγητης συνάντησης.

Το πολεμικό πλοίο φέρεται να ακολουθήθηκε από UFO ενώ βρισκόταν σε εκπαιδευτική άσκηση στα ανοιχτά της Ανατολικής Ακτής τον Οκτώβριο, όπως είπε ο σκηνοθέτης Dave Beaty στη Sun.

Σύμφωνα με την έρευνα του Beaty, δύο αντικείμενα εθεάθησαν κοντά στο πλοίο για αρκετές νύχτες, με τους πεζοναύτες να σοκάρονται όταν τα «ghostbusters» του Πολεμικού Ναυτικού κατάφεραν να «απωθήσουν» τις μπάλες φωτός.

Το αντικείμενο ήταν 200 πόδια πάνω από τον ωκεανό και ακολούθησε το πλοίο για μισό μίλι, είπε στον Beaty ένας απόστρατος αξιωματικός των πεζοναυτών των ΗΠΑ που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Ο Beaty είναι ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ του 2019 The Nimitz Encounters, το οποίο καταδύεται στη διάσημη συνάντηση UFO του 2004 από το αεροπλανοφόρο USS Nimitz.

Οι πληροφορίες για το Nimitz διέρρευσαν για πρώτη φορά στο διαδίκτυο το 2007. Οι New York Times επιβεβαίωσαν στη συνέχεια το 2019 ότι τουλάχιστον έξι πιλότοι Super Hornet ήρθαν σε οπτική επαφή ή επαφή με όργανα με το UFO στις 14 Νοεμβρίου 2004.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: