Πάτρα – Σokαριστικές αποκαλύψεις: «Όταν πέθανε η Τζωρτζίνα η Πισπιρίγκου τηλεφώνησε αμέσως σε ιατροδικαστή»

April 2, 2022

Πάτρα – Σokαριστικές αποκαλύψεις: «Όταν πέθανε η Τζωρτζίνα η Πισπιρίγκου τηλεφώνησε αμέσως σε ιατροδικαστή»

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου αντί να ειδοποιήσει τον πατέρα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας τηλεφώνησε σε ιατροδικαστή»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το OPEN, αίσθηση προκαλεί η κατάθεση ενός εκ των γιατρών του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου η 9χρονη Τζωρτζίνα άφησε την τελευταία της πνοή τον Ιανουάριο του 2022.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν στη μητέρα ότι η 9χρονη κόρη της δεν ήταν πια στη ζωή, εκείνη βγήκε από το δωμάτιο του εντατικολόγου και μετέβη στο γραφείο των γιατρών, οι οποίοι της ανέλυσαν τι ακριβώς συνέβη και πώς το παιδί έχασε τη ζωή του.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η πρώτη της αντίδραση ήταν να τηλεφωνήσει σε ιατροδικαστή»

Αναλυτικότερα, γιατρός του Νοσοκομείου «Παίδων» περιέγραψε στην κατάθεση του, την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου και πώς ενήργησε: «Όταν έβγαινε έξω μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ψύχραιμη, απαθής και δεν έκλαψε καθόλου. Η αντίδρασή της δεν ήταν καθόλου φυσιολογική για μια μάνα που της ανακοίνωναν τον θάνατο του παιδιού της. Αυτό που με σόκαρε περισσότερο ήταν η αγωνία της να μεταφερθεί η σορός του παιδιού στην Πάτρα για να γίνει εκεί η νεκροτομή, κάτι που ζητούσε επίμονα.

Μάλιστα, αντί να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της ή συγγενείς της για να τους ενημερώσει για τον θάνατο του παιδιού, πήρε τηλέφωνο ιατροδικαστή στην Πάτρα προκειμένου να γίνει εκεί η νεκροψία-νεκροτομή. Μάλιστα, μας έδινε τηλέφωνο και μας παρότρυνε να μιλήσουμε με τον ιατροδικαστή, κάτι που αρνηθήκαμε γιατί το πρωτόκολλο μας υποδεικνύει να ενημερώσουμε την αστυνομία».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: