Σάλος στο Twitter με την ερώτηση της Κουτσελίνη στον Κατερινόπουλο – Η οργισμένη απάντηση της παρουσιάστριας

March 24, 2022

Σάλος στο Twitter με την ερώτηση της Κουτσελίνη στον Κατερινόπουλο – Η οργισμένη απάντηση της παρουσιάστριας


διαφ.
Σάλος στο Twitter με την ερώτηση της Κουτσελίνη στον Κατερινόπουλο - Η οργισμένη απάντηση της παρουσιάστριαςΈντονες αντιδράσεις στα social media προκάλεσε μία ερώτηση της ...
διαφ.
Σάλος στο Twitter με την ερώτηση της Κουτσελίνη στον Κατερινόπουλο - Η οργισμένη απάντηση της παρουσιάστριαςΈντονες αντιδράσεις στα social media προκάλεσε μία ερώτηση της ...Έντονες αντιδράσεις στα social media προκάλεσε μία ερώτηση της Ζήνας Κουτσελίνη προς τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ και Επίτιμο πρόεδρο των αξιωματικών της αστυνομίας, Θανάση Κατερινόπουλο, κατά τη διάρκεια συζήτησης για την υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ο επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, βρισκόταν στο πλατό της σημερινής εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», προκειμένου να συνεισφέρει στην ανάλυση της υπόθεσης των αιφνίδιων θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Όταν η συζήτηση στράφηκε προς το θέμα της μεταφοράς των οργάνων της Ίριδας από τον πατέρα της, Μάνο Δασκαλάκη σε παθολογοανατομικό εργαστήριο, η παρουσιάστρια ρώτησε, μεταξύ άλλων, τον κ.Κατερινόπουλο, αν εκείνος θα μετέφερε τα όργανα του παιδιού του.

Η ερώτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των χρηστών του Twitter, αφού είναι γνωστό πως ο ταξίαρχος εν αποστρατεία είχε χάσει πριν μερικά χρόνια τον γιο του.

Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη στον αέρα της εκπομπής

Η Ζήνα Κουτσελίνη πληροφορήθηκε στον αέρα της εκπομπής τις αντιδράσεις και έσπευσε να απαντήσει στον αέρα: «Αγαπητοί μου τηλεθεατές εδώ κάνουμε παρέα. Αν θέλετε να αποκόβετε λέξεις και φράσεις, δεν σας τιμά καθόλου. Είπα πολύ συγκεκριμένα πράγματα όταν μιλήσαμε για μεταφορά οργάνων από τον Μάνο Δασκαλάκη. Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ, ρώτησα ευθέως όλους τους καλεσμένους, αν θα είχαν αυτή τη δύναμη, να μεταφέρουν τα όργανα του δικού τους παιδιού κι έτσι ρώτησα και τον κύριο Κατερινόπουλο. Κύριε Κατερινόπουλε, γιατί έχει γίνει ένας χαμός ότι εγώ σας έφερα σε δύσκολη θέση που ρώτησα».

«Καθόλου», αποκρίθηκε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Ήταν ένα κομμάτι κουβέντας, να το ξεκαθαρίσουμε», συνέχισε η Ζήνα Κουτσελίνη, με τον ταξίαρχο να απαντά:

«Είναι έτσι κι εγώ ευθέως απαντώ, ότι δεν θα είχα τη δύναμη, σε καμία περίπτωση, να μεταφέρω τα όργανα του τεθνεώτος παιδιού μου, αφενός κι αφετέρου είπα ότι το πλαίσιο αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Είναι άλλο πράγμα να μεταφέρει κάποιος, συγγενής, να μεταφέρει τα όργανα ενός ανθρώπου που πέθανε, κι είναι άλλο πράγμα – κι αυτό είναι απαράδεκτο – να μεταφέρει κάποια δείγματα οργάνων όταν είναι εν ζωή για να γίνουν κάποιες εξετάσεις. Κι αυτό είναι απαράδεκτο. Και το πρώτο είναι χειρότερο γιατί στο πρώτο, μπορεί να υποστεί χίλια δυο πράγματα και κατά τη διαδρομή, από τον οποιονδήποτε».

«Αυτοί που σας καθοδηγούν, σας καθοδηγούν λάθος, κι ο νοών νοείτω. Στο παιχνίδι σας δεν παίζω», είπε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη σε όσους την επέκριναν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: