Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νεα Μαρτυρία «Ο Μάνος είχε χαρτί από γιατρό πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά»

March 24, 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νεα Μαρτυρία «Ο Μάνος είχε χαρτί από γιατρό πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά»





Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από το θρίλερ της Πάτρας με το θάνατο των τριών κοριτσιών, καθώς ο πατέρας τους, Μάνος, είχε χαρτί από γιατρό πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά, σύμφωνα με μια μαρτυρία από μητέρα πρώην συντρόφου του πατέρα των παιδιών. Παράλληλα, για την υπόθεση θρίλερ με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα μίλησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων στο «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά της, μίλησε τον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως η κόρη της είχε σχέση με τον Μάνο ο οποίος μάλιστα της ανέφερε (μαζί με την μητέρα του), πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά λόγω ενός χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί!

Μάλιστα, η μητέρα του Μάνου, πάντα σύμφωνα με την μαρτυρία, φέρεται να είχε προσφέρει 500 ευρώ στη Ρούλα για να προβεί σε έκτρωση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο Μάνος δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας».


Νεκρά κορίτσια στην Πάτρα: Άγριο ξέσπασμα της μητέρας – «Αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου…»
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέες δηλώσεις έκανε η Ρούλα για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της σε διάστημα τριών χρόνων στην Πάτρα, που ερευνάται από τις Αρχές και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας σε δήλωσή της στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” είπε χαρακτηριστικά:

“Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου θα μου πουν πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν;”.

Σε σχέση με όσα λέγονται και την καθημερινή και πολλαπλή ενασχόληση των δημοσιογράφων, ιατρών, αστυνομικών, μαρτύρων και ιατροδικαστών, η Ρούλα είπε:

“Θα έλεγα… σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει και άλλο κακό. Θα μου κάνετε και άλλο, κι άλλο κακό και μετά… πού θα απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε, και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν με έχει ζήσει”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: