Την περνάει πάνω από μία 10ετία: Η τεpάστια διαφορά ηλικίας που έχει ο Γιάννης Λάτσιος με την Ελένη Μενεγάκη

March 23, 2022

Την περνάει πάνω από μία 10ετία: Η τεpάστια διαφορά ηλικίας που έχει ο Γιάννης Λάτσιος με την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είναι σίγουρα από τα πιο πολυσυζητημένα πρώην ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Μετά από πολλά χρόνια έγγαμου βίου, το 2010 ο διευθυντής προγραμμάτων και η παρουσιάστρια ανακοίνωναν το διαζύγιό τους, προκαλώντας τεράστια έκπληξη, αφού αποτελούσαν το ζευγάρι-πρότυπο της ελληνικής showbiz.

«Μελίσσια 29-01-2010. Έπειτα από εννέα χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τριών ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους», έλεγε η επίσημη ανακοίνωση διαζυγίου που στάλθηκε εκείνη την εποχή στα μέσα.

Παρά την τεράστια διαφορά ηλικίας, οι δυο τους έζησαν αρκετά χρόνια μαζί, αποκτώντας τρία παιδιά, τον Άγγελο, την Λάουρα και τη Βαλέρια.

Ωστόσο, 12 χρόνια μετά το διαζύγιο τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έχουν ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και διατηρούν άψογες σχέσεις.

Ποια είναι όμως η διαφορά ηλικίας τους;

Ο Γιάννης Λάτσιος γεννήθηκε στη Λάρισα στις 22 Μαρτίου του 1957 και είναι 64 ετών. Η Ελένη Μενεγάκη, που μετράει 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση έχει γεννηθεί στις 29 Οκτωβρίου του 1969 και είναι 52 ετών.

Συνεπώς, το πρώην ζευγάρι έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας, με τον Γιάννη Λάτσιο να είναι κατά 12 χρόνια μεγαλύτερος από την παρουσιάστρια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: