Γιώργος Καρτελιάς: «Ήμουν πολύ σοβαρά, οι γιατροί ρωτούσαν πού είναι ο ετοιμοθάνατος»

March 22, 2022

Γιώργος Καρτελιάς: «Ήμουν πολύ σοβαρά, οι γιατροί ρωτούσαν πού είναι ο ετοιμοθάνατος»

Ο Γιώργος Καρτελιάς, σε συνέντευξή που παραχώρησε μαζί με τη σύζυγό του, Ιωάννα Ταπούτη, μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του και για το αν ένιωθαν έτοιμοι για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Ο Γιώργος Καρτελιάς είχε αρρωστήσει από μηνιγγίτιδα και νοσηλεύτηκε ένα μήνα στο νοσοκομείο

Nιώθατε έτοιμοι για τον ερχομό του πρώτου σας παιδιού;

Ιωάννα: Ο Κυριάκος ήρθε σε μια φάση της ζωής μας που νομίζαμε ότι θα χάσουμε τον Γιώργο. Είχε αρρωστήσει βαριά από μηνιγγίτιδα και είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο περίπου για έναν μήνα. Οι γιατροί είχαν φόβο ότι μπορεί να πάθει υπαραχνοειδή αιμορραγία και να καταλήξει. Τη μέρα που τελικά πήρε εξιτήριο θυμήθηκα ότι έχω μεγάλη καθυστέρηση, την οποία απέδωσα στο άγχος και στη στενοχώρια μου με όλο αυτό που συνέβη. Την άλλη μέρα, όμως, πήγα και έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό.

Γιώργος: Τρίτη βγήκα από το νοσοκομείο, Τετάρτη μού είπε πως περιμένουμε παιδί. Ήταν όλο πολύ ξαφνικό!

Ετοιμοθάνατο αποκαλούσαν τον Γιώργο Καρτελιά στο νοσοκομείο

Γιώργο, εσύ πώς βίωσες όλη αυτή την περιπέτεια με την υγεία σου;

Γιώργος: Πήγα στο νοσοκομείο, έκανα ένα τελευταίο τσιγάρο πριν μπω μέσα και όλοι ρωτούσαν «πού είναι ο ετοιμοθάνατος;». Ήμουν πολύ σοβαρά. Ο γιατρός μού είπε ότι σώθηκα επειδή έχω δυνατό οργανισμό. Γιατί με αυτά που είδαν στις εξετάσεις μου έπρεπε να είμαι σε κώμα… Είχα για 15 μέρες πονοκεφάλους και με ενοχλούσε πολύ το φως. Να φανταστείς ότι έκανα εκπομπή στο ραδιόφωνο με γυαλιά ηλίου. Πήγαμε σε ό,τι γιατρό υπήρχε, έπαιρνα ό,τι χάπια μού έδιναν –μέχρι και ενέσεις έκανα– κι ένα βράδυ λέω «δεν αντέχω άλλο, πάμε στο νοσοκομείο». Εκεί άρχισαν να ψάχνουν από τι προερχόταν όλο αυτό. Έμεινα στο νοσοκομείο 28 μέρες.

Ιωάννα: Τέλος καλό, όλα καλά. Με το που βγήκε από το νοσοκομείο ήρθε η ανακοίνωση ότι περιμένουμε μωρό, γι’ αυτό και συνηθίζω να λέω ότι ο Κυριάκος μας είναι ένα δώρο από τον Θεό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: