Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού – Όταν ζούσαν το όνειρο (photo+video) – Ελλάδα

March 22, 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού, που είδε τα τρία κοριτσάκια τους να φεύγουν από τη ζωή μέσα σε 2,5 χρόνια, έρχονται στο φως.



Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “T-live” δημοσιεύει φωτογραφίες από την εκκλησία, με το ζευγάρι να δίνει όρκους αιώνιας αγάπης. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, όπως είχε εξομολογηθεί η μητέρα σε παλιότερη συνέντευξή της.

Survivor spoiler 22/03: "Τελειώσαμε! Τράβα στη νέα σου κλίκα.." - Άγριος τσακωμός Ασημίνας - Σοφιάννας πίσω από τις κάμερες

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 22/03: "Τελειώσαμε! Τράβα στη νέα σου κλίκα.." - Άγριος τσακωμός Ασημίνας - Σοφιάννας πίσω από τις κάμερες

Δείτε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η αστυνομία έχει φτάσει σε συμπέρασμα!» - Συλλήψεις εντός των επόμενων ωρών!

ζευγάρι πάτρα νεκρά παιδιά

Μάλιστα, στην εκπομπή προβλήθηκαν και κάποιες από τις ευτυχισμένες στιγμές της οικογένειας. Όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα που δημοσίευαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα δεμένη, ενώ τηρούσε και κάποιες παραδόσεις.

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

Στο βίντεο του "T-live" φαίνεται η 33χρονη μητέρα σε τρυφερά φιλιά με τον άνδρα της, καθώς και εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού όταν περνούσαν χρόνο την ώρα της μαγειρικής με τα "αγγελούδια" τους. Ήταν Οκτώβριος του 2015, όταν η Ρούλα απαθανάτιζε τον άντρα και την κόρη τους να φτιάχνουν μαζί καρμπονάρα.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Την ημέρα που πέθανε η Ίριδα, η μάνα έλεγε στον Μάνο πως θα κάνουμε άλλο παιδί»

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα: Η υπόθεση φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία καθώς οι Αρχές έχουν σχηματίσει σαφή εικόνα για το τι έχει συμβεί και προσπαθούν να «δέσουν» την υπόθεση. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μεγάλο μέρος των απαντήσεων των τοξικολογικών εξετάσεων, κι έχουν συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία που «μιλούν» για τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας.

Δείτε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ξέσπασε στον «αέρα» ο Κουσουλός - Βρέθηκε πνευμονικό οίδημα στην Τζωρτζίνα (Video)

Πληροφορίες αναφέρουν πως το πόρισμα της άτυπης επιτροπής ιατροδικαστών για την 9χρονη ενδέχεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Σαν σήμερα συμπληρώνεται επίσης ένας χρόνος από τον θάνατο της 6 μηνών Ιριδας και εκείνη τη μέρα η μητέρα έλεγε στον σύζυγό της μέσα στο Καραμανδάνειο «δεν πειράζει θα κάνουμε άλλο παιδί», σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Η Ιριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ο σύζυγος ο οποίος απουσίαζε αφού εκείνο τον καιρό το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Το μωρό μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρει πως οι γιατροί άκουσαν εκείνη την ημέρα να λέει στον πατέρα «δεν πειράζει θα κάνουμε εμείς άλλο παιδί». Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι λίγες ημέρες μετά η μητέρα έβαλε αγγελία στο Facebook στην οποία δώριζε τα πράγματα της Ιριδας. Επίσης ο αστυνομικός συντάκτης αποκάλυψε πως η γυναίκα είχε επικαλεστεί έγγραφο συγγενικού της προσώπου το οποίο έπασχε από καρκίνο και είχε νοσηλευτεί εξαιτίας χρήσης βενζοδιαζεπινών.

Πάτρα: Το «μη ανακοινώσιμο» συμπέρασμα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η αστυνομία έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών, το οποίο όμως προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το MEGA, η υπόθεση οδεύει προς εξιχνίαση και στις δύο πρώτες περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας, οι ειδικοί συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία και πλέον ερευνάται το ενδεχόμενο και ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε αυτό.

Οι αντιφάσεις για την Ίριδα

Σύμφωνα με το MEGA, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει πως ήταν δύο ημέρες χωρισμένη με τον Μάνο Δασκαλάκη στο Φως στο Τούνελ όταν άφησε την τελευταία της πνοή η Ιριδα. Στην επόμενη συνέντευξη είπε πως ο σύζυγος είχε φύγει από το σπίτι δύο με τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Ιριδας και γύρισε όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της Τζωρτζίνας, δηλαδή περίπου 20 μέρες μετά. Επίσης η θεία είπε στην πρώτη της κατάθεση πως η Ιριδα βρέθηκε νεκρή στις 11:30 και σε συνέντευξή της πως το παιδί βρέθηκε νεκρό στις 10:30.




Πηγή

Διαβάστε επίσης: