Έξαλλη η Ιωάννα Μαλέσκου: «Μιμείται κάποια άλλη…» – Gossip

March 22, 2022

Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Ιωάννα Μαλέσκου σε όλους όσους σχολιάζουν αρνητικά την τηλεοπτική της παρουσία μέσα από μια εκτενή ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.



Δείτε επίσης: Δεν είναι μόνο η Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτός είναι ο κούκλος δικηγόρος αδελφός της (photos)

Θλίψη στο "Παρά Πέντε": Νεκρή η πιο αγαπημένη πρωταγωνίστρια της σειράς!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Θλίψη στο "Παρά Πέντε": Νεκρή η πιο αγαπημένη πρωταγωνίστρια της σειράς!

«Έχω συνηθίσει να ακούω για εμένα πολλά. Στέκονται στην "εντυπωσιακή" εικόνα σου. Σε βλέπουν απλά από περιέργεια. Δεν καταλαβαίνουν τι λες. Μιμείται κάποια άλλη. Δεν έχει ταυτότητα. Και άλλα πολλά (στην πλειονότητά τους χρωματισμένα αρνητικά)! Κάποτε στενοχωριόμουν. Μέχρι που κατάλαβα και άρχισα να χαμογελώ.

Η ζωή, βλέπετε, είναι γεμάτη συμβολισμούς, αρκεί να ξέρεις να τους διαβάσεις. Αυτή είναι η μικρή Ελισάβετ. Τηλεθεάτρια από κούνια. Δε με ξέρει. Δε με έχει γνωρίσει από κοντά. Πράγματι, στέκεται στην εικόνα μου. Μάλιστα, την εντυπωσιάζει και χαίρεται κάθε φορά που με βλέπει. Εννοείται με βλέπει από περιέργεια κι ας μην καταλαβαίνει τι λέω (!) Με μιμείται και μάλιστα, χαμογελάει από χαρά. Όπως κι εγώ, διάπλατα!

Κι όλα αυτά δεν τα λέω εγώ. Τα λέει η μανούλα της με καμάρι για το κοριτσάκι της! Και την ευχαριστώ πολύ. Γιατί με έκανε κι εμένα να καταλάβω τους συμβολισμούς και να "βλέπω" καθαρά με όλες μου τις αισθήσεις», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

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

Απόλυτη ανατροπή στον ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου: Πήραν ξαφνικά την απόφαση

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ, με το κανάλι να παίρνει ξαφνικά μια απόφαση για την παρουσιάστρια, τη στιγμή που την είχε αφήσει εκτός νυμφώνος.

Μία από αυτές ήταν και η εκπομπή Love it με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία, όμως, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την επιστροφή της. Λίγες μέρες πριν μάλιστα, η ίδια απάντησε σε όσους γελούσαν με το κόψιμο της εκπομπής της. Γενικότερα… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: