Στο καφενείο του χωριού, τέσσερις φίλοι παίζουν χαρτιά

March 21, 2022

Στο καφενείο του χωριού, τέσσερις φίλοι παίζουν χαρτιάΣτο καφενείο του χωριού, τέσσερις φίλοι παίζουν χαρτιά. Ξαφνικά μπαίνει ένας αναστατωμένος τύπος και λέει, απευθυνόμενος στον ένα:-Ρε συ Γιάννη, παίζεις χαρτιά και στο σπίτι σου η γυναίκα σου σε απατάει με τον κουμπάρο σας;

Ο Γιάννης, βγάζει τα γυαλιά του, τα αφήνει πάνω στο τραπέζι, ζητάει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για τη διακοπή και φεύγει για το σπίτι του.

Αφού πέρασαν δέκα λεπτά, ο Γιάννης γυρίζει αμίλητος στο καφενείο, κάθεται ξανά στη θέση του, φοράει τα γυαλιά του και ρωτάει τους συμπαίκτες του, ποιανού είναι η σειρά να μοιράσει.

-Αμάν ρε Γιάννη, τον ρωτούν όλοι, πες μας τι έγινε σπίτι σου.

-Υπερβολές, τους απαντάει ο Γιάννης, άκου κουμπάρος μου, ούτε καν γνωστός μου δεν ήταν ο άνθρωπος!

BONUS ANEKDOTA

Τρέχει η νταλίκα στο δρόμο, ο νταλικέρης σιγοτραγουδάει και πλήττει και ξαφνικά βλέπει έναν τύπο, ντυμένο στα κατακίτρινα, να του κάνει ωτοστόπ. Σταματάει και λέει ο τύπος:

– Είμαι ο κίτρινος μαλάκας και θέλω να με πας 10 χιλιόμετρα παρακάτω.

Τον πάει 10 χιλιόμετρα παρακάτω και μετά από λίγο συναντάει κάποιον, ντυμένο στα κατακόκκινα, να του κάνει ωτοστόπ. Σταματάει και λέει ο τύπος:

– Είμαι ο κόκκινος μαλάκας και θέλω να με πας 20 χιλιόμετρα παρακάτω.

Τον πάει 20 χιλιόμετρα παρακάτω και μετά από λίγο συναντάει κάποιον, ντυμένο στα καταπράσινα, να του κάνει ωτοστόπ. Σταματάει και λέει ο τύπος:

– Είμαι ο πράσινος μαλάκας και θέλω να με πας 30 χιλιόμετρα παρακάτω.

Τον πάει 30 χιλιόμετρα παρακάτω. “Τι διάολο;” σκέφτεται ο νταλικέρης, “πόσους μαλάκες θα συναντήσω σήμερα;” Δεν περνάνε δέκα λεπτά και βλέπει στην άκρη του δρόμου έναν τύπο, ντυμένο στα μπλε, να του κάνει νόημα. Σταματάει και του λέει:

– Ξέρω είσαι ο μπλε μαλάκας και θέλεις να σε πάω 40 χιλιόμετρα παρακάτω.

– Αδεια, δίπλωμα και ταχογράφο, λέει ο μαλάκας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: