Τόνια Σωτηροπούλου: «Μπορώ να υιοθετήσω 35 κουνέλια και να μην κάνω ποτέ παιδιά»

March 19, 2022

Τόνια Σωτηροπούλου: «Μπορώ να υιοθετήσω 35 κουνέλια και να μην κάνω ποτέ παιδιά»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο στίγμα της πατριαρχίας, στο ζήτημα της μητρότητας, αλλά και στην αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο, μετά τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τα κλισέ, γύρω από το ζήτημα της δημιουργίας οικογένειας, την προβολή της στα social media, αλλά και το κύμα αγάπης που δέχθηκε, μετά τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη», όπου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο στίγμα της πατριαρχίας, αλλά και στο αν θεωρεί τον εαυτό της influencer.


Πιο συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε αρχικά ότι: «Αυτό είναι κάτι που υπάρχει πάντα και εμένα με θυμώνει αφάνταστα! Θεωρώ ότι είναι τρομερή αγένεια το να γράφει κάποιος σε φωτογραφία “α, έχεις φουσκωμένη κοιλιά είσαι έγκυος”. Αρχικά μπορεί οποιαδήποτε γυναίκα να μην μπορεί να κάνει παιδιά, έχω την τύχη να μην συμβαίνει σε μένα. Μπορεί να προσπαθεί και να μην το έχει καταφέρει. Μπορεί να μην θέλει σε αυτή τη φάση της ζωής της ή να μην θέλει και ποτέ» και πρόσθεσε: «Αυτό είναι ουσιαστικά το στίγμα της πατριαρχίας που υπάρχει, το ότι μια γυναίκα, αφού φτάνει στα 35, δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα για να κάνει παιδιά».

«Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω! Μπορώ να υιοθετήσω 35 κουνέλια αν εγώ θέλω να ζω με κουνέλια και να μην κάνω ποτέ παιδιά. Μπορώ να κάνω πέντε παιδιά ή μπορώ να υιοθετήσω παιδιά. Είναι δικό μου πρόβλημα και είναι δικό μου θέμα» κατέληξε η ηθοποιός.

Για την προβολή στα social media, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε: «Εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος δεν θεωρώ ότι είμαι ούτε ακτιβίστρια, ούτε influencer. Έχω κάποιες αρχές στη ζωή μου, είναι πολύ ξεκάθαρες οι γραμμές του τι είναι ηθικό και τι όχι και προσανατολίζομαι πάντα σε αυτό που αγαπάω μέσα από τη δουλειά μου. Τα social media είναι ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς μου πρώτον και δεύτερον ,της επικοινωνίας που μπορείς να έχεις με κόσμο που σε παρακολουθεί. Είμαι ηθοποιός, έχω επιλέξει αυτό το επάγγελμα, γιατί προφανώς έχω την ανάγκη να με αγαπούν και να με θαυμάζουν.

Θέλω να είμαι ένα πρότυπο που είναι υγιές. χωρίς να είμαι ψεύτικη σε αυτά που πιστεύω. Όπως κάθε άνθρωπος, στην καθημερινότητά του, κάνω το καλύτερο που μπορώ. Θα ήθελα να μην έχω social media, αλλά είναι κάτι, το οποίο αντικειμενικά είναι μέρος της δουλειάς μου και το αγαπώ και βγάζω χρήματα από αυτό. Είναι κι ένας τρόπος να πω μια προσωπική μου άποψη με την οποία θα μπορεί να συνδεθεί κάποιος ή όχι. Δεν συμφωνούν όλοι με όλους».

Τέλος, η ίδια αναφέρθηκε στην δημοσιότητα που έλαβε ο γάμος της με τον Κωστή Μαραβέγια, λέγοντας: «Δεν το περίμενα να δεχτώ τόσο τεράστιο κύμα ουσιαστικής αγάπης. Θα ήταν ψεύτικο από πλευράς μου από τη στιγμή που έχω επιλέξει να κάνω ένα επάγγελμα του οποίου η επιτυχία σε ένα σημείο ταυτίζεται με την προβολή, να πω γιατί υπάρχουν φωτογράφοι ή τι σε νοιάζει. Μα μόνη σου ανέβασες φωτογραφίες κούκλα μου από τον γάμο σου, τι τί με νοιάζει; Εσύ μου το σερβίρεις στο πιάτο. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Τον εαυτό μου δεν τον έχω δείξει ποτέ στο 100% στα social media. Δείχνουμε όλοι εν μέρει ένα πιο ευαίσθητο κομμάτι, ωραιοποιημένο. Δεν είναι έτσι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: