Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο πατέρας ξεσπάει: "Δεν φαντάζεστε τι κακό έχουν κάνει – Αυτό πιστεύω μέσα μου."

March 18, 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο πατέρας ξεσπάει: "Δεν φαντάζεστε τι κακό έχουν κάνει – Αυτό πιστεύω μέσα μου."

«Δεν φαντάζεστε τι κακό έχουν κάνει»
Ακριβώς ένα μήνα μετά την κοινή τηλεοπτική συνέντευξη με την 33χρονη, ο 30χρονος πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, επανέρχεται με νέες δηλώσεις…
Όπως και πριν από ένα μήνα, έτσι και σήμερα, ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα, στηρίζει την 33χρονη εν διαστάσει γυναίκα του. Υποστηρίζει πως θα βρει το δίκιο του σύντομα και πως η όλη υπόθεση έχει βλάψει και τον ίδιο ανεπανόρθωτα. Στην Πάτρα, το θρίλερ με τα νεκρά αγγελούδια, είναι εδώ και μέρες, το κεντρικό θέμα συζήτησης με τη σεναριολογία να οργιάζει. Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών βρίσκεται στην πόλη για να συμπληρώσει τον φάκελο της καυτής υπόθεσης. Ο ίδιος τις επόμενες μέρες, αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα, για να συναντηθεί με τον Απόστολο Λύτρα.

Σε κάθε περίπτωση είναι ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν ξαφνικά, στο επίκεντρο της καυτής επικαιρότητας ως ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που δεν είναι πια στη ζωή. Ο Μάνος Δασκαλάκης, έχει μιλήσει ελάχιστα για το δράμα που τον έχει φέρει αντιμέτωπο με μία κακώς εννοούμενη δημοσιότητα και μάλιστα πανελλαδικά.


Η εφημερίδα «Πελοπόννησος», φέρνει στη δημοσιότητα την επικοινωνία της με τον 30χρονο πατέρα, που αποτελεί ένα ξέσπασμα για όλα όσα βιώνει. Μέσα όμως από αυτήν καταδεικνύεται η «δική του αλήθεια», όπως και η στάση του απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του. «Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μας έχουν κάνει».

Ο Μάνος Δασκαλάκης, σε αντίθεση προφανώς με ένα κομμάτι των ΜΜΕ, της ΕΛ.ΑΣ, του νομικού κόσμου αλλά και της ίδιας της κοινωνίας, θεωρεί πως η περιπέτειά του δεν θα τραβήξει για πολύ ακόμα. «Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θα αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει» αναφέρει.


Ως πρόσωπο του τοπικού ποδοσφαίρου, αλλά και καλλιτέχνης – τραγουδιστής, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ζει και κυρίως τον αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνία: «Σας μιλάω ως χρόνια πολίτης της Πάτρας. Και στηριζόμενος από όλες τις εφημερίδες. Και με μία άψογη σχέση με όλον τον κόσμο της Πάτρας. Για ένα άρθρο και λίγο δημοσίευση» τονίζει στο pelop.gr.

Χθες στενός φίλος του 30χρονου, είχε μιλήσει στον Alpha για τις τελευταίες σκέψεις του πατέρα. Αποκάλυψε ότι δεν ζει στο ίδιο σπίτι με την 33χρονη, αλλά ακόμα και σήμερα όπως του έχει εκμυστηρευτεί πιστεύει πως δεν έβλαψε τα παιδιά. «Ο Μάνος είναι πολύ ενοχλημένος με διάφορα πράγματα που λέγονται. Στην ίδια συζήτηση μού είπε: “Θέλω να πω εκεί που πρέπει όσα ξέρω, όσα έχω ζήσει. Κανένας δεν μπορεί να με αναιρέσει. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει εμένα. Είμαι ο πιο άμεσος και είμαι ο πρώτος που θα την σκότωνα εάν είχα έστω και μισή υποψία. Δεν έχω την υποψία και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, αυτό πιστεύω μέσα μου. Μόνο εγώ δεν έχω πιστέψει ότι το έχει κάνει η Ρούλα. Κλείνω την τηλεόραση για να μην επηρεαστώ’» συμπληρώνει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: