Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Παραιτήθηκε ο πρώτος δικηγόρος των γονιών – «Όταν ανέλαβα δεν υπήρχε…» (Video) – Ελλάδα

March 17, 2022

Συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι έρευνες αλλά και οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς στο φως και δίνουν άλλη διάσταση στο θρίλερ με τον θάνατο των 3 κοριτσιών από την Πάτρα. Τους λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση από την εκπροσώπηση της οικογένειας εξήγησε μιλώντας στον Max Fm και στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» ο πατρινός δικηγόρος Γιάννης Κόττας.



“Όταν μου αναθέσανε να βοηθήσω σε αυτή την υπόθεση υπήρχε ένα δεδομένο. Ότι δεν υπήρχε δικαστική υπόθεση, δεν υπήρχε κατηγορία… Είχαμε να εξετάσουμε ορισμένα πράγματα, ότι πλέον διερεύνονται από την εισαγγελεία Πατρών οι θάνατοι αυτών των παιδιών από τι προήλθαν”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κόττας.

Ποιος σκότωσε τον Δημήτρη Κοντομηνά; Αυτή είναι η αληθινή αιτία του θανάτου του!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Ποιος σκότωσε τον Δημήτρη Κοντομηνά; Αυτή είναι η αληθινή αιτία του θανάτου του!

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”:

«Κατά 98% είναι εγκληματική ενέργεια!»: Βόμβες Θανάση Κατερινόπουλου για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι έρευνες αλλά και οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς στο φως και που δίνουν άλλη διάσταση στο θρίλερ με τον θάνατο των 3 κοριτσιών από την Πάτρα. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι απαντά η μητέρα για το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε δίπλα στην Ίριδα.

Στο πλατό της εκπομπής «Αλήθεις με τη Ζήνα», βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, o oποίος μεταξύ άλλων διέψευσε πρόσφατο δημοσίευμα σχετικά με υποτιθεμένες δηλώσεις του για τον θάνατο των παιδιών.

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

“Κάποιο μέσο ενημέρωσης έγραψε ότι ανέφερα και την αιτία θανάτου και τον τρόπο με τον οποίο επήλθε ο θάνατος αυτών των παιδιών. Ουδέποτε εγώ είπα κάτι τέτοιο, ουδέποτε εγώ στοχοποίησα κάποιον, εκείνο το οποίο έχω πει και πιστεύω ότι είναι εγκληματική ενέργεια, για μένα ποσοστό 98%. Θα είναι η περίπτωση του αιώνα αν αυτοί οι θάνατοι δεν είναι έγκλημα”, τόνισε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: