Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Νέες αποκαλύψεις: Ο πατέρας συζεί με άλλη γυναίκα

March 16, 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Νέες αποκαλύψεις: Ο πατέρας συζεί με άλλη γυναίκα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τους γονείς των παιδιών στην Πάτρα, καταδεικνύοντας το πόσο διαταραγμένες ήταν οι σχέσεις των δύο γονιών, πριν πεθάνουν τα κορίτσια – στοιχεία που μάλιστα ερευνώνται και από τις αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι φέρεται να είχε σοβαρά προβλήματα πριν τον θάνατο των κοριτσιών.

Χαρακτηριστική είναι ανάρτηση στις 13 Φεβρουαρίου 2021, οπότε η Ρούλα Πισπιρίγκου ανεβάζει στο facebook το εξής:

« -Τι θα κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;


– Θα περπατάω στον δρόμο, θα βλέπω ερωτευμένα ζευγαράκια και θα τους λέω κάποια μέρα θα χωρίσετε».

Ενδεχομένως, αυτή η ανάρτηση να έδειχνε ότι το ζευγάρι να ήταν ήδη σε διάσταση από πέρσι τον Φλεβάρη. Σύμφωνα με τη μητέρα, εκείνο το διάστημα, ο Μάνος έχει φύγει από το σπίτι, όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή της.

«Χώρισε και μένει με μια κοπέλα στην Αθήνα»
Σύμφωνα με μαρτυρία που δημοσιοποίησε ο Alpha, μάλιστα, ο Μάνος έχει επαφή με μία κοπέλα από την Αθήνα από τον Δεκέμβριο του 2021, περίπου ενάμιση μήνα πριν από τον χαμό της Τζωρτζίνας.


«Ο πατέρας των παιδιών χώρισε και μένει με μία κοπέλα στην Αθήνα. Η κοπέλα αυτή φιλοξενείται από άλλα δύο άτομα. Μένουν όλοι μαζί. Συνολικά μένουν τέσσερα άτομα στο ίδιο σπίτι. Η επαφή του πατέρα των παιδιών με την κοπέλα που τον φιλοξενεί, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο πατέρας των παιδιών είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος και πολύ προβληματισμένος» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τα όσα είπε ο εν λόγω μάρτυρας, επιβεβαιώνονται και από τη 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μαζί με τον Μάνο. Έχει μεταβεί στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Γνωρίζω ότι μένει με μία φίλη του. Δεν είναι μόνοι τους, μένουν και άλλοι μαζί. Εγώ γνωρίζω ότι είναι μία κοπέλα που τον φιλοξενεί. Τον φιλοξενεί για οικονομικούς λόγους. Εγώ δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κοπέλα. Τώρα, αν αυτή η φίλη του είναι και σχέση του δεν το γνωρίζω εγώ» είχε πει η μητέρα.

Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι που έχασε τα τρία του παιδιά ήταν σε διάσταση για αρκετό καιρό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: