«Θέλουμε να μάθουμε από τι πέθανε το παιδί»: Ανείπωτη θλίψη στο Ηράκλειο με βρέφος μόλις δύο ημερών

March 16, 2022

«Θέλουμε να μάθουμε από τι πέθανε το παιδί»: Ανείπωτη θλίψη στο Ηράκλειο με βρέφος μόλις δύο ημερών

Ανείπωτη τραγωδία σημειώνεται αυτές τις μέρες στο Ηράκλειο καθώς ένα βρέφος 2 ημερών βρέθηκε νεκρό υπό ανεξήγητες ακόμη συνθήκες.

Ανείπωτη τραγωδία στο Ηράκλειο με ένα βρέφος μόλις δύο ημερών, και το πρώτο παιδί της οικογένειας, που έχασε τη ζωή του, χωρίς να έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με το creta24.gr, το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, καθώς παρουσίασε επιπλοκές. Όμως χθες, το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 40χρονος πατέρας του βρέφους ανέφερε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου και πλέον έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Νεκρό βρέφος 2 ημερών: Οι δηλώσεις του πατέρα

«Έχω κάνει αναφορά στην Αστυνομία, μια ενημέρωση – κατάθεση για να γίνει νεκροψία- νεκροτομή στο παιδί. Θέλουμε να μάθουμε από τι πέθανε το παιδί. Μήπως υπάρχει κάποιο κληρονομικό αίτιο, κάτι που έχω εγώ ή η γυναίκα μου και το οποίο δεν φάνηκε όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης» αναφέρει ο πατέρας από το βρέφος στο Creta24.

Στο ερώτημα από τι πέθανε το βρέφος ο ίδιος απάντησε: «Δεν έχω καθαρή εικόνα από τι πέθανε το παιδί και δεν ήμουν σε φάση να καταλάβω τα αίτια θανάτου. Ήταν το πρώτο μας παιδί αυτό…Όλα πηγαίναν τέλεια μέχρι και που γεννήθηκε. Θα μας έβαζαν για καισαρική στις 5.30 αλλά μας έβαλαν εσπευσμένα 15 λεπτά πριν γιατί παρουσιάστηκε μια επιπλοκή. Έγινε δηλαδή νωρίτερα η καισαρική γιατί υπήρξε μια επιπλοκή. Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μετά από 1-2 δυο ώρες. Όμως μόλις έφτασα στο Ηράκλειο, γιατί ακολουθούσα το ασθενοφόρο, μου είπαν ότι το παιδί κατέληξε…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: