«Το αφεντικό τρελάθηκε»: Ο Γιαννακόπουλος χαρίζει 50.000€ και ένα Jeep Grand Cherokee μόνο με 3 όρους

March 16, 2022

«Το αφεντικό τρελάθηκε»: Ο Γιαννακόπουλος χαρίζει 50.000€ και ένα Jeep Grand Cherokee μόνο με 3 όρους

Το είπε και το έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Μπορεί το Instagram να του έχει κλείσει τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς, όμως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να φτιάχνει νέους.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επέστρεψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης πριν από περίπου ένα μήνα και ανακοίνωσε πως θα τρέξει ένα τεράστιο giveaway για τους followers του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από τον καινούριο του λογαριασμό στο Instagram ότι σκοπεύει να μοιράσει 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο σε οκτώ τυχερούς.

Πιο αναλυτικά, ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει 20.000 ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι έξι θα λάβουν το ποσό των 5.000 ευρώ. Τέλος, ο όγδοος τυχερός θα κάνει δικό ένα μεταχειρισμένο Jeep Grand Cherokee Hemi 5,7L μοντέλο του 2009.

Συνολικά μιλάμε για ένα ποσό που φτάνει τις 50.000 ευρώ συν το αυτοκίνητο, το οποίο θα δώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλους στα οκτώ άτομα που θα προκύψουν από τον διαγωνισμό του Instagram.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γιαννακόπουλος πραγματοποιεί αντίστοιχο διαγωνισμό μέσω του Instagram, καθώς πριν από λίγους μόλις μήνες είχε μοιράσει 45.000 ευρώ μετρητά στους ακολούθους του.

Πότε θα γίνει ο διαγωνισμός – Πώς θα λάβετε μέρος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το giveaway πρόκειται να ξεκινήσει από σήμερα (Τρίτη 15/3), υπό την προϋπόθεση ότι ο νέος του λογαριασμός θα έχει φτάσει τους 300.000 ακολούθους. Αυτή τη στιγμή, οι followers ξεπερνούν τους 159.000 και αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να ακολουθήσετε το λογαριασμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram, να κάνετε like στη σχετική ανάρτηση και να κάνετε tag τρεις φίλους σας στα σχόλια.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, καθώς πρόκειται να ανακοινωθεί μόλις ξεκινήσει ο διαγωνισμός.

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris P Giannakopoulos (@dpg7000dpg7000)

«Instagram, δεν θα με ξεφορτωθείς ποτέ και ποτέ δεν θα σταματήσω να μιλάω!

Giveaway στις 15 Μαρτίου 50.000 ευρώ και ένα grand cherokee», αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannakopoulos (@dpg7000dpg)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: