Απίστεuτη καταγγελία: Η οικογένεια της πρώην του Μάνου «καρφώνει» τη Ρούλα, η άμβλωση και οι δημόσιες επιθέσεις

March 14, 2022

Απίστεuτη καταγγελία: Η οικογένεια της πρώην του Μάνου «καρφώνει» τη Ρούλα, η άμβλωση και οι δημόσιες επιθέσεις

Η οικογένεια της πρώην του Μάνου προχώρησε σε μία απίστευτη καταγγελία στην εφημερία “Πελοπόννησος” για τη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών που χάθηκαν στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως αποκαλύπτει η μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου, μετά την έκτρωση της κόρης της, η Ρούλα Πισπιρίγκου της επιτέθηκε δημόσια, λέγοντας της «το δικό σου παιδί πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει».

Και ο αδελφός της πρώην του Μάνου, η οποία σήμερα είναι 30 ετών και κυοφορούσε το παιδί του πριν από 10 χρόνια, δημοσίευσε ένα tweet, πριν από μερικές μέρες, ξεσπώντας, με αφορμή την έρευνα που γίνεται αυτές τις εβδομάδες για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Όπως υπογραμμίζει «Εύχομαι οι ερινύες να τον κυνηγούν για πάντα γιατί παράτησε γυναίκα έγκυο και εξαφανίστηκε στέλνοντας τη μαμάκα του να δώσει 500 ευρώ για να γίνει έκτρωση. Ο Θεός βλέπει κωλ…αιδο, στο είχα πει και τις προάλλες. Και εσύ Ρούλα που όταν είδες αυτή την κοπέλα στον δρόμο της είπες… «το δικό σου πέθανε πουτ@ν@ ενώ το δικό μου ζει. Σου εύχομαι τα χειρότερα».

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος της Δευτέρας» είχε επικοινωνία με τη μητέρα της κοπέλας που σε ηλικία 20 ετών έμεινε έγκυος από τον Μάνο, σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα που ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκινούσε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τη μητέρα της πρώην του Μάνου, η οικογένεια του Μάνου δήλωσε πως δεν επιθυμούσε το παιδί και απαίτησε να γίνει έκτρωση και μάλιστα ισχυρίζεται ότι «προσέφεραν» και 500 ευρώ στην οικογένειά της, η οποία όμως δεν τα δέχθηκε. Έγινε όμως επέμβαση, αφού το ζευγάρι ούτως ή άλλως χώριζε και μάλιστα στον 3ο μήνα της κύησης.

Ωστόσο, η μητέρα δεν επικεντρώνεται στη συγκεκριμένη ιστορία του παρελθόντος, αλλά στα όσα συνέβησαν αργότερα με πρωταγωνίστρια τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία «δεν χώνευε» την κόρη της.

Η μητέρα της πρώην του Μάνου περιγράφει τρία περιστατικά

Στο νεκροταφείο

«Ήμουν στο νεκροταφείο του Αγίου Μηνά, η κόρη μου είχε χωρίσει με τον Μάνο και ήδη είχε κάνει την άμβλωση. Βλέπω τον πρώην «γαμπρό» μου και τη νέα σύντροφό του. Είχαν περάσει κάποιοι μήνες και πλησιάζω τον Μάνο. Τον ρωτάω «γιατί φέρθηκε έτσι στην κόρη μου». Πριν καν προλάβω να αντιδράσω, αισθάνομαι πόνο στα μαλλιά μου. Με είχε πιάσει η Ρούλα από τα μαλλιά και με τράβαγε φωνάζοντας και βρίζοντας. Κατάφερα να απομακρυνθώ.

Στο γήπεδο

Το δεύτερο περιστατικό είχε συμβεί σε γήπεδο κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα. Ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας της πρώην του Μάνου είχε σχέση με την μία ποδοσφαιρική ομάδα και είχε μεταβεί με την γυναίκα του και τη κόρη της να παρακολουθήσουν. Στην άλλη ομάδα αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας ο Μάνος. Η κόρη καθόταν στην κερκίδα όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με τη μικρή Τζωρτζίνα. Το παιδάκι ήταν τότε μηνών. Μόλις την είδε, άρχισε να τη βρίζει, προφανώς πιστεύοντας πως εμφανίστηκε στο γήπεδο για τον Μάνο. Έγινε πανικός. Ο πατριός της κοπέλας σηκώθηκε και επιτέθηκε στη Ρούλα, ενώ στο επεισόδιο συμμετείχε και ο πατέρας του Μάνου, γνωστός αθλητικός παράγοντας της περιοχής, με σκοπό να «χωρίσει» τους εμπλεκόμενους και να επικρατήσει ηρεμία. «Δεν θυμάμαι, νομίζω ότι είχε φθάσει και Αστυνομία» επεσήμανε η μητέρα της κοπέλας.

Στον δρόμο με τα αυτοκίνητα

Το τρίτο και πιο σοβαρό επεισόδιο είχε συμβεί στον δρόμο, όταν ο Μάνος, η Ρούλα και η μικρή Τζωρτζίνα βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους. Συναντήθηκαν τυχαία με ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν η πρώην του Μάνου και ο τότε σύντροφός της. Σύμφωνα με τη μητέρα, η Ρούλα την αγριοκοίταξε, την έβρισε και της είπε «το δικό σου παιδί μ@ρή π@τ@ν@ πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει». Η κοπελιά έβαλε τα κλάματα, ενώ ο σύντροφός της πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Το tweet του αδελφού της 30χρονης σήμερα κοπέλας, σε αυτό το επεισόδιο αναφέρεται.

Η μητέρα σημειώνει πως αν χρειαστεί θα καταθέσουν στην Αστυνομία όσα έχουν συμβεί, που μπορεί να μην έχουν σχέση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών, όμως κατ’ εκείνη, αποδεικνύουν συμπεριφορές. Έτοιμος να καταθέσει στην ΕΛΑΣ δηλώνει και ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος αδελφός της κοπέλας.

Απίστευτη καταγγελία της οικογένειας του πρώην του Μάνου

Πηγή: pelop.gr

Διαβάστε επίσης: