Συγκινεί ο Φοίβος Βουτσάς: Ο μικρός γιος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά μιλά για πρώτη φορά στην κάμερα

March 14, 2022

Συγκινεί ο Φοίβος Βουτσάς: Ο μικρός γιος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά μιλά για πρώτη φορά στην κάμερα

Ο μικρός Φοίβος Βουτσάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου μνημονεύοντας ατάκες του πατέρα του.

Ο Κώστας Βουτσάς μπορεί να έφυγε από τη ζωή σκορπώντας στη θλίψη σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά η Αλίκη Κατσαβού μαζί με τον μικρό τους γιο, Φοίβο συνεχίζουν να προχωρούν στην καθημερινότητα και να θυμούνται συνεχώς τον αείμνηστο ηθοποιό.

Το απόγευμα της Κυριακής, μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και ο δημοσιογράφος Αρτ τους συνάντησαν στο πάρκο όπου το μικρό αγοράκι απολαμβάνει να διασκεδάζει. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που ο Φοίβος Βουτσάς μίλησε στο μικρόφωνο και θυμήθηκε, με τη βοήθεια της μαμάς του, επιτυχημένες ατάκες που είχε πει στο παρελθόν ο Κώστας Βουτσάς στις κινηματογραφικές του ταινίες και τις επανέλαβε με χαμόγελο.

«Δεν αναπληρώνεται ο ρόλος του πατέρα, απλά προσπαθώ να είμαι σωστή μαμά όσο με βοηθάει το μυαλό μου, η αντίληψη μου και οι γνώσεις μου» εξομολογήθηκε η Αλίκη Κατσαβού στην εκπομπή του MEGA. «Ο Κώστας είναι εδώ και στην καρδιά του απλού κόσμου και πολύ περισσότερο σε εμένα και τον Φοίβο που είναι οικογένεια μας. Είναι μόλις δυο χρόνια από τον θάνατο του και εννοείται πως δεν τον έχουμε ξεχάσει. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που συνάντησα τον Κώστα, ακόμα και έτσι που ήρθαν τα πράγματα γιατί χωρίς αυτόν θα ήμουν μισή. Ο Κώστας με ολοκλήρωσε, μου χάρισε ένα παιδί και είναι ότι καλύτερο συνέβη στη ζωή μου».

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: