Με αυτόν τον τρόπο θα μαζέψετε τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα στο πι και φι! – Σπίτι

March 13, 2022

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι ζημιές όμως τα ατυχήματα συμβαίνουν παρά τη θέλησή μας. Ακόμα και όταν σπάσει κάποιο αγαπημένο μας αντικείμενο ή κάτι που έχει χρηματική αξία αν όχι και συναισθηματική ή αν σπάσει απλά ένα γυάλινο ποτήρι, αυτό που έχει σημασία είναι να μην τραυματιστεί κανένας.Παράλληλα, δείτε τα 3 μπαχαρικά που καταπολεμούν τα μυρμήγκια

Survivor trailer 13/3: «Μαζέψου...!» - Κόλαση στο συμβούλιο με Μαρτίκα-Ταραμπάνκο - Παρέμβαση Λιανού

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 13/3: «Μαζέψου...!» - Κόλαση στο συμβούλιο με Μαρτίκα-Ταραμπάνκο - Παρέμβαση Λιανού

Αρκετές φορές ένας τραυματισμός είναι πιθανό να συμβεί μετά τη θραύση του αντικειμένου και συγκεκριμένα την ώρα που καθαρίζετε τα σπασμένα γυαλιά. Γι' αυτό ο πιο σίγουρος και ασφαλής τρόπος για να μην κοπείτε όταν μαζεύετε κομμάτια από σπασμένο γυαλί είναι να τα «πάρετε» με μπόλικη ψίχα από ψωμί! Έτσι θα προφυλάξετε τα χέρια σας από κοψίματα και θα μπορέσετε άμεσα και πριν τη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας να πετάξετε και το πιο μικρό κομμάτι γυαλιού!

Ένας επίσης αρκετά γρήγορος, εύκολος, οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος για να μαζέψετε τα γυαλιά από το πάτωμα είναι να χρησιμοποιήσετε κολλητική ταινία. Η ταινία θα μαζέψει ακόμα και τα πιο μικρά κομμάτια γυαλιού. Προτιμήστε την πιο παχιά ταινία που μπορείτε να βρείτε έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να κοπείτε.

Με αυτόν τον τρόπο θα μαζέψετε τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα στο πι και φι!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: