Ο κακός χαμός στον αέρα: Καυγάς ανάμεσα σε Κωνσταντινίδη και Καραβάτου – Τι συνέβη;

March 13, 2022

Ο κακός χαμός στον αέρα: Καυγάς ανάμεσα σε Κωνσταντινίδη και Καραβάτου – Τι συνέβη;

Ο κακός χαμός έγινε σήμερα (12/3) στην εκπομπή, «Τι λες τώρα» ανάμεσα στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την Κατερίνα Καραβάτου και αφορμή στάθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο παρουσιαστής με το που άκουσε το θέμα με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου έκανε κάποιες γκριμάτσες και σηκώθηκε κι έφυγε από το πλατό, κάτι που ενόχλησε την Κατερίνα Καραβάτου.

«Γύρνα πίσω σε παρακαλώ γιατί αλήθεια θα εκνευριστώ λίγο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να επιστρέφει κρατώντας μερικά σοκολοτάκια.


Ωστόσο η Κατερίνα Καραβάτου φανερά νευριασμένη του είπε:«Τέτοια υποκρισία αυτό που κάνεις. Είναι το μοναδικό θέμα που σε ενοχλεί σε αυτή την εκπομπή; Κάτσε και πες την άποψή σου τι σηκώνεσαι και φεύγεις;»
Ο Στέφανος Κωνσταντίδης έξαλλος, δήλωσε:«Δεν θέλω να βρίσκομαι κάπου που δεν επιθυμώ. Δεν μπορώ να έχω κάθε φορά το τετράλεπτο του Μαυρίκιου Μαυρικίου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ! Με αγάπη το λέω! Δεν μπορώ άλλο. Δεν θέλω να πω καθόλου την άποψή μου. Πραγματικά δηλαδή. Θα ζήσουμε από τώρα τον γάμο του καλοκαιριού; Δεν θέλω. Δεν είναι υποκρισία. Υποκρισία είναι αυτό που κάνουμε εμείς».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν.

Πηγή : gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης: