Σασμός – Spoiler: Αυτά είναι τα τρία πρόσωπα που "εισβάλλουν" στη σειρά – Αναλυτικά οι ρόλοι τους

March 13, 2022

Σασμός – Spoiler: Αυτά είναι τα τρία πρόσωπα που "εισβάλλουν" στη σειρά – Αναλυτικά οι ρόλοι τους

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha, «Σασμός». Στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε τη νέα αρχή που προσπαθούν να κάνουν η Αργυρώ και η Μαρίνα στα Γιάννενα. Την ίδια στιγμή τρεις νέοι ήρωες θα «εισβάλουν» στη δραματική σειρά.

Ας τους γνωρίσουμε:

Σταύρος Πανταζής (Γιώργος Χριστοδούλου)
Ο Σταύρος έχει ένα εργαστήριο μαζί με τον αδερφό του, Βαγγέλη. Είναι καλλιτέχνες στην αργυροχοΐα και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Τα τελευταία χρόνια από οικονομικής άποψης δεν πάνε καλά, αλλά προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το εργαστήριο. Ο Σταύρος θα βρει την Αργυρώ στην χειρότερη φάση της: απογοητευμένη και προδομένη, έχει φύγει από την Κρήτη, έχει χάσει την πίστη της στους ανθρώπους και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Εκείνος θα την ερωτευθεί, θα την αγαπήσει βαθιά, θα την βοηθήσει, με πολλή υπομονή, τρυφερότητα κι αγάπη, να επουλώσει τα τραύματά της από τον θάνατο του αδερφού της και την προδοσία του Αστέρη.
Βαγγέλης Πανταζής (Γιώργος Τριανταφυλλίδης)
Ο Βαγγέλης είναι ο αδελφός του Σταύρου. Έχει το πάθος της χαρτοπαιξίας, χρεώνεται διαρκώς και δημιουργεί προβλήματα. Τα δυο αδέρφια είναι βαθιά συνδεδεμένα: ο Σταύρος δεν μπορεί να ξεχάσει ποτέ, ότι ο αδερφός του του έσωσε, όταν ήταν μικρός τη ζωή, σε μια πυρκαγιά. Εκεί τραυματίστηκε ο Βαγγέλης που από τότε κουβαλάει μια αναπηρία. Ο Βαγγέλης έχει ένα εργαστήριο μαζί με τον αδερφό του, Σταύρο. Είναι καλλιτέχνες στην αργυροχοΐα και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Τα τελευταία χρόνια από οικονομικής άποψης δεν πάνε καλά, αλλά προσπαθούν με νύχια και με δόντια να το κρατήσουν.
Δέσποινα (Γιάννα Ζιάννη)
Η Δέσποινα είναι χήρα και μητέρα του νέου (Πέτρος κι αυτός) που κηδεύεται στα Γιάννενα, όταν φτάνουν οι δυο γυναίκες (Μαρίνα, Αργυρώ). Αναπτύσσει φιλικές σχέσεις με την Μαρίνα. Είναι, επιπλέον, η θεία του Σταύρου και του Βαγγέλη (αδερφή της μάνας τους που έχει πεθάνει πριν από χρόνια). Αυστηρή και στοργική στέκεται δίπλα τους σαν μάνα.

Πηγή : fthis.gr

Διαβάστε επίσης: