Αγγελική Νικολούλη: Η "προφητική" ζωγραφιά της Τζωρτζίνας λίγο πριν πεθάνει – Τα νέα στοιχεία για την Πάτρα

March 11, 2022

Αγγελική Νικολούλη: Η "προφητική" ζωγραφιά της Τζωρτζίνας λίγο πριν πεθάνει – Τα νέα στοιχεία για την Πάτρα





Νέα ντοκουμέντα από την Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση των τριών παιδιών που έχασαν την ζωή τους μέσα τρία χρόνια και έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα για τα νεκρά κορίτσια στην Πάτρα.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, παρουσιάζει νέα ντοκουμέντα για την υπόθεση των τριών παιδιών που έχασαν την ζωή τους μέσα τρία χρόνια και έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Στην εκπομπή παρουσιάζεται «προφητική» ζωγραφιά της Τζωρτζίνας, πριν το χαμό της, που έχει απεικονίσει τον εαυτό της σαν… αγγελάκι, ενώ μιλά και πρόσωπο-«κλειδί» . Οι αποκαλύψεις της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου, στην Αγγελική Νικολούλη…


Εν τω μεταξύ νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά με τα αίτια θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, και συγκεκριμένα για την 9χρονη Τζωρτζίνας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega, γιατροί που ειδικεύονται στους αιφνίδιους θανάτους παιδιών και νέων ανέφεραν ότι από τα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί και έχουν περιέλθει σε γνώση τους, δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τους θανάτους των τριών παιδιών.


Έχει γίνει έρευνα σε 4-5 σύνδρομα κληρονομικής φύσεως από τα οποία θα μπορούσε να εξηγηθεί ο θάνατος των παιδιών, όμως έχει αποδειχθεί ότι δεν έπασχαν από οποιοδήποτε από αυτά τα σύνδρομα, με τους επιστήμονες να χαρακτηρίζουν εκτός πραγματικότητας οποιαδήποτε αναφορά στην αγενεσία φλεβοκόμβου.

 

Πηγή: thetoc.gr

Διαβάστε επίσης: