Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 10 Μαρτίου; – Ζώδια

March 10, 2022

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 10 Μαρτίου. Τι μας περιμένει;



Παράλληλα, αυτά τα 3 ζώδια θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους μέσα στο 2022.

Ανατροπή "βόμβα" στην οικογενειακή τραγωδία της Πάτρας - Η μεγάλη απόφαση της μητέρας

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Ανατροπή "βόμβα" στην οικογενειακή τραγωδία της Πάτρας - Η μεγάλη απόφαση της μητέρας

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, θα αισθανθείς ιδιαίτερα περιζήτητος κοινωνικά και οι γύρω σου θα είναι πιο ομιλητικοί μαζί σου και θα νιώσεις απόλυτα αγαπητός. Οι αποφάσεις και οι δράσεις σου, βασίζονται κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια, αλλά και στις πρωτοπόρες ιδέες σου. Η επιτυχία, θα έρθει σίγουρα, ακόμα κι αν φτάσει με αργούς ρυθμούς!

Ταύρος

Η έμφυτη ανάγκη σου για σιγουριά, ηρεμία και ασφάλεια, φίλε Ταύρε, θα είναι αυτή που θα σε ωθήσει σε δράση, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου! Θα καταφέρεις να αναδείξεις τα προσόντα σου και να ενισχύσεις την αυτοεκτίμηση σου, με ποικίλους τρόπους! Προστατεύεις με επιτυχία, κεκτημένα και αξίες!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα βρεις ξανά τον ξεχωριστό εαυτό σου, με το Φεγγάρι στο δικό σου Ζώδιο! Σε χαρακτηρίζουν δυναμικότητα, λάμψη, ενέργεια, ενθουσιασμός και θάρρος, σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές! Προσοχή μόνο στην τάση σου για έπαρση και βιασύνη!

Καρκίνος

Την σημερινή φίλε Καρκίνε, εντείνεται η ευαισθησία σου, η διαίσθηση σου και ο συναισθηματισμός σου! Επικεντρώνεσαι στην ψυχολογική και συναισθηματική σου ηρεμία, αναγνωρίζεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και πρόκειται σίγουρα για την κατάλληλη ημέρα, ώστε να κάνεις σχέδια για το μέλλον!

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

Λέων

Ετοιμάσου την σημερινή ημέρα φίλε Λέοντα, για μεγάλες και θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις και συναναστροφές, χαρακτηρίζονται από χαρά, εξωστρέφεια και ενθουσιασμό! Πολλοί φίλοι σε πλησιάζουν και έρχεστε περισσότερο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, με ποικίλους τρόπους!

ζώδια προβλέψεις

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, καταφέρνεις και εκπληρώνεις στόχους, με τις γοργές επικοινωνιακές αντιδράσεις σου, αλλά και με τις ώριμες και αξιοθαύμαστες σου αποκρίσεις! Κερδίζεις με ευκολία, τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρων σου, βελτιώνοντας στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, η συμπεριφορά σου και οι εκφράσεις σου, θα είναι ειλικρινείς, καθαρές και έντιμες, γεγονός που θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους! Ξεχωρίζεις για την οξυδέρκεια σου και κατά την διάρκεια της ημέρας, απολαμβάνεις στο έπακρο τις χαρές της ζωής! Επιπλέον, ευνοούνται σήμερα οι μετακινήσεις σου!

Σκορπιός

Θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, ανάγκη για συναισθηματική και ψυχολογική εκβάθυνση, αλλά και ορισμένες στιγμές, μία ήπια εσωτερική ένταση! Απέφυγε να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου την σημερινή ημέρα, αφού πριν ανοιχθείς στους άλλους, πρέπει να σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα τους! Εκμεταλλεύσου την ισχυρή σου διαίσθηση και διορατικότητα!

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις σχέσεις και καταστάσεις, με ηρεμία, δικαιοσύνη και ανιδιοτέλεια! Πρόκειται για την κατάλληλη ημέρα, ώστε να παραδεχθείς τα λάθη σου, να πλησιάσεις πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί και να διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους, με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Αιγόκερως

Καταφέρνεις σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, μετά από ποικίλες δοκιμασίες, να απολαύσεις την άνεση και τις ευκολίες που χρειαζόσουν, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας σου! Ιδανική ημέρα, για αποφάσεις έναρξης διατροφής, άσκησης ή ψυχολογικής ενδυνάμωσης!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, καταφέρνεις την σημερινή και πετυχαίνεις στόχους, χωρίς καν να κοπιάσεις για αυτό! Τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου και αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου! Δημιουργική απασχόληση με παιδιά, αλλά και προβολή του εαυτού σου, ευνοούνται! Κοινωνικά, η φήμη σου βελτιώνεται!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, καταφέρνεις και αναγνωρίζεις συνειδητά και απόλυτα τις ανάγκες σου και να διαγράψεις κάθε αμφιβολία και κάθε ανασφάλεια! Ένα ισχυρό δέσιμο θα υπάρξει με το σπίτι και την οικογένεια και συγγενικές σχέσεις, θα αποκατασταθούν! Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου, άφοβα!

Πηγή: Oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης: