Survivor 5 spoiler 9/3: Η ομάδα που κερδίζει απόψε – Survivor

March 9, 2022

Οι διάσημοι πήραν για ακόμα μια φορά φόρα αυτή την εβδομάδα και οι νίκες τους στοίχησαν πολύ στους μαχητές. Η ψυχολογία τους είναι στα τάρταρα, ειδικά της Σταυρούλας (δείτε εδώ γιατί). Ωστόσο, απόψε 9/3, θα βρεθούν πάλι στον στίβο μάχης και απέναντι από τους κόκκινους προσπαθώντας να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού. Τι Survivors θα ήταν άλλωστε αν δεν μάχονταν…



Τo Youweekly.gr καθημερινά βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Άγιο Δομίνικο και φροντίζει να σας μεταφέρει πρώτο τις εξελίξεις. Από εχθές μάλιστα γνωρίζουμε ποιος θα αποχωρήσει απόψε (δείτε εδώ).

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Νέα αρχή στην ζωή της Κατερίνας Καινούργιου – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Διάσημοι ή μαχητές απόψε στο Survivor;

Πριν όμως ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει το όνομα θα προηγηθεί ο αγώνας που όπως φαίνεται στο trailer θα είναι αρκετά δύσκολος. Είναι ένας στίβος μάχης που έχουμε ξαναδεί και στις προηγούμενες σεζόν του ριάλιτι.

Τέλος πάντων για να μην μακρηγορώ σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η ομάδα που θα κερδίσει απόψε είναι οι Μαχητές. Ναι ναι καλά διαβάσατε μετά τις τόσες ήττες θα σπάσουν την γκαντεμιά τους και θα καταφέρουν να βάλουν κάτι στο στόμα τους.

Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα κάνω update, το ξέρετε πως δεν πρόκειται να σας αφήσω έτσι… Αν και δε νομίζω, η πηγή μου ήταν πολύ σίγουρη για το αποτέλεσμα και την εμπιστεύομαι.

UPDATE!!!!!!!

Να που τελικά και λάθη γίνονται! Οι Διάσημοι κερδίζουν απόψε!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Διαβάστε επίσης: