Υβόννη Μαλτέζου: «Με τον άντρα μου ζούμε σε ξεχωριστά σπίτια- Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο και υπάρχει το πνεύμα της οικογένειας»

March 9, 2022

Υβόννη Μαλτέζου: «Με τον άντρα μου ζούμε σε ξεχωριστά σπίτια- Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο και υπάρχει το πνεύμα της οικογένειας»

Την ταλαντούχα ηθοποιό Υβόννη Μαλτέζου την γνωρίσαμε πριν πολλά χρόνια μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Είσαι το Ταίρι μου», όπου υποδυόταν την πεθερά της Βίκυς Σταυροπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και εξομολογήθηκε στους Θανάση Αναγνωστόπουλο και  Νάνσυ Ζαμπέτογλου ότι με το σύζυγό της της, με τον οποίο, αν και ουσιαστικά έχουν χωρίσει, αλλά δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο ενώ οι σχέσεις τους παραμένουν ακόμη τρυφερές και αγαπησιάρικες.

Η Υβόννη Μαλτέζου είπε χαρακτηριστικά: «Στην ζωή μου ήρθαν όλα ομαλά, και με τον άντρα μου τον Λάκη Παπαστάθη, με τον οποίο είμαστε σχεδόν σαράντα χρόνια μαζί. Η σχέση μας έχει μία ιδιομορφία όμως, δεν ζούμε μαζί, ζούμε σε ξεχωριστά σπίτια, αλλά υπάρχει το πνεύμα της οικογένειας.

Δεν συγκατοικούμε αλλά είμαστε και μαζί. Κάνουμε διακοπές μαζί, οικογενειακά τραπέζια, επειδή υπάρχει ένα παιδί το οποίο μας συνδέει, ζούμε και στην ίδια περιοχή, οπότε συνδεόμαστε με κάποιο τρόπο… Κάποια στιγμή χωρίσαμε και μετά δεν ξαναβρεθήκαμε αλλά δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο. Δεν θέλαμε να χωρίσουμε, στο βάθος υπήρχε κάτι που μας ένωνε, που δεν θέλαμε να κοπεί αυτό. Είμαστε αγαπημένοι, ακόμα και σήμερα αν μια μέρα δεν τηλεφωνηθώ με τον Λάκη, με παίρνει και μου κάνει παράπονα, τι γίνεται ζεις; και με τον γιο μου, ο οποίος παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: