Ανδρέας Μικρούτσικος Άκρως καθηλωτικός και αποκαλυπτικός : «Έχω πεθάνει τρεις φορές κανονικά»

March 8, 2022

Ανδρέας Μικρούτσικος Άκρως καθηλωτικός και αποκαλυπτικός : «Έχω πεθάνει τρεις φορές κανονικά»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Στούντιο 4 και μίλησε για όλους και για όλα. Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις περιπέτειες που αντιμετώπισε με την υγεία του πλησιάζοντας μάλιστα τον θάνατο, όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις φορές
«Τράβηξα με την υγεία μου ένα εκατομμύριο πράγματα, έχω εξαντλήσει τις μισές ζωές γάτας! Θα το πω απόλυτα και στα όρια τα επιστημονικά. Έχω πεθάνει τρεις φορές κανονικά. Έπαθα πνευμονικό οίδημα δυο μέρες μετά τον θάνατο του Θάνου. Ήμουν μόνος στο σπίτι, πρόλαβα να πάρω τον γιο μου για να τον χαιρετήσω και με έσωσε γιατί ήρθε, με πήρε και εγώ είχα ξαπλώσει με συγκεκριμένο τρόπο για αν μη με βρουν κάτω. Αναπνοή μηδέν, τίποτα. Μετά από τρεις μέρες ανοίγω τα μάτια μου και δεν το πιστεύω ότι βλέπω ανθρώπους στην εντατική διασωληνωμένος. Με γλίτωσαν και το θεώρησαν θαύμα μέχρι και οι γιατροί. Παλμοί ανύπαρκτοι, τίποτα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και πρόσθεσε:«Μετά εκεί που συνερχόμουν, τσίμπησα έναν πυρετό και είχα τρεις μήνες το καλοκαίρι στον Ευαγγελισμό με εγχειρήσεις, με σηψαιμία και δύο φορές έφτασα στο όριο και με γλίτωσαν. Να καταλάβεις, μου βρήκαν και μου έβγαλαν καρκίνους και θεωρήθηκε πταίσμα. Δηλαδή όταν παθαίνεις σηψαιμία και δεν χτυπιέται, δεν βλέπεις μπροστά σου. Συνήλθα όμως, γύρισα τρεισίμησι μήνες, νόμιζα ότι θα μείνω μόνιμα, δεν μπορούσα να περπατήσω».

Πηγή : gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης: