Ευγενία Δημητροπούλου: Μιλά πρώτη φορά για την υιοθεσία της κόρης της από την Αφρική

March 8, 2022

Ευγενία Δημητροπούλου: Μιλά πρώτη φορά για την υιοθεσία της κόρης της από την Αφρική

Στο Dot. η Ευγενία Δημητροπούλου, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την υιοθεσία της κόρης της από τη Σιέρρα Λεόνε.

Η ηθοποιός, μιλώντας στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη, αναφέρθηκε στην απόφαση, αλλά και στις δυσκολίες που συνάντησαν με τον σύζυγό της στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί μέσω υιοθεσίας από την Αφρική. Μάλιστα, εξομολογήθηκε τη στιγμή που έμαθαν ότι τα κατάφεραν και η μισή της καρδιά χτυπούσε πια στην άλλη άκρη της γης.

«Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς, είναι η Μάρθα και ο Θανάσης που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας. Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται», είπε η Ευγενία Δημητροπούλου και πρόσθεσε:

«Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Γίνεται μια αλυσίδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση».


Για τη στιγμή που έμαθε ότι τα κατάφεραν, η Ευγενία Δημητροπούλου αποκάλυψε πως «έρχεται δικηγόρος και σου λέει ότι βρέθηκε ένα παιδί. Την είδαμε, εγώ έλεγα «έγινα μάνα» μόνη μου, πού να το πω; Χωρίς καμία κοιλιά. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν έχω αγκαλιάσει, δεν έχω δει από κοντά, δεν έχω μυρίσει και εκεί χτυπάει η καρδιά σου σε αυτό το πλάσμα».

Η Ευγενία Δημητροπούλου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν σκέφτηκε την πρώτη φορά που κράτησε στην αγκαλιά της την κόρη της.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο τέλος του παρακάτω βίντεο από την εκπομπή Mega Καλημέρα:

Αποκλειστικό Preview από Zappit.gr


Η Ευγενία Δημητροπούλου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν σκέφτηκε την πρώτη φορά που κράτησε στην αγκαλιά της την κόρη της.

Πηγή:Tlife.gr

Διαβάστε επίσης: