Έβαψε τα μαλλιά, έγινε μαμά, τα άλλαξε όλα: Πως είναι και τι κάνει η νικήτρια του πρώτου GNTM 13 χρόνια μετά

March 8, 2022

Έβαψε τα μαλλιά, έγινε μαμά, τα άλλαξε όλα: Πως είναι και τι κάνει η νικήτρια του πρώτου GNTM 13 χρόνια μετά

Οι φαν τηλεθεατές του διαγωνισμού ομορφιάς GNTM, θυμούνται τη Σεράινα Καζαμία που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο και κατάφερε να «μαγνητίσει» όλα τα βλέμματα.

Από τον πρώτο κύκλο του GNTM έχουν περάσει σχεδόν 13 χρόνια και η Σεράινα βιώνει μια τελείως διαφορετική καθημερινότητα, καθώς έχει αποκτήσει μία κορούλα.

Το μοντέλο και ο αγαπημένος της, Jonas Kappeli έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Μάη του 2021. Οι δυο τους έχουν παντρευτεί και μένουν μόνιμα στην Ελβετία.

Σεράινα Καζάμια

Σεράινα Καζαμία: Η μεγάλη νικήτρια του πρώτου Next Top Model

Ο πρώτος κύκλος του ελληνικού Next Top Model ξεκίνησε στις 12 Οκτωβρίου 2009 και ολοκληρώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2010 με 18 επεισόδια, όπου και νικήτρια αναδείχθηκε η Σεράινα.

Παρουσιάστρια τότε και μία εκ των κριτών ήταν η Βίκυ Καγιά. Οι υπόλοιποι κριτές ήταν: ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, η Τζένη Μπαλατσινού και ο σχεδιαστής Χριστόφορος Κοτέντος. Coach των διαγωνιζόμενων κοριτσιών ήταν ο Τάσος Σοφρωνίου.

Η Σεράινα, όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες δεν είναι πια μελαχρινή, ενώ εξακολουθεί να παραμένει μία όμορφη και γλυκιά παρουσία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: