Μαντώ: Η αποστεωμένη εικόνα, η αρρώστια κάθε μήνα, ο άντρας που δεν ήθελε σπίτι της και το φλέρτ από νεότερους

March 8, 2022

Μαντώ: Η αποστεωμένη εικόνα, η αρρώστια κάθε μήνα, ο άντρας που δεν ήθελε σπίτι της και το φλέρτ από νεότερους

Η Μαντώ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega και της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για την δύσκολη περιπέτεια που είχε με την υγεία της και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει πολλά κιλά.

«Στην εποχή τη δική μου υπήρχε αρκετό bullying, υπήρχαν κάποια δεδομένα για το πόσα κιλά πρέπει να είναι μια γυναίκα. Το δικό μου καλούπι δεν ήταν της πάρα πολύ αδύνατης γυναίκας. Είχα φτάσει 52 κιλά και ήμουν κάθε μήνα άρρωστη, με ιώσεις, κρυώματα, είχα αναιμίες», είπε για το body shaming η γνωστή ερμηνεύτρια.

Μαντώ: Τι απαντά για την προσωπική της ζωή και το φλερτ από νεότερους άνδρες

Στη συνέχεια, η ίδια ερωτηθείσα για την προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Το κεφάλαιο μητρότητα κάλυψε την ανάγκη για ένα σύντροφο. Όσο τα παιδιά μου ήταν μικρά δεν ήθελα έναν άνθρωπο μέσα στο σπίτι. Δεν ένιωθα άνετα, ήθελα να μεγαλώσουν πρώτα τα παιδιά. Τώρα ο γιος μου είναι 19, η κόρη μου είναι 16, θα κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα και μετά από 2 χρόνια θα πω σε κάποιον “come here”. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ολοκληρωμένος και να μην περιμένει την ολοκλήρωσή του από ένα σύντροφο».

Σχετικά με το αν δέχεται φλερτ από νεότερους άνδρες στα social media η Μαντώ είπε: «Αχ ναι, δέχομαι φλερτ από νεότερους άνδρες, αλλά δε θέλω, sorry. Δεν είναι ρατσιστικό, αλλά έχω γιο 20 χρονών. Μέχρι 10 χρόνια νεότερος το δέχομαι».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: