Πάτρα: Σε συναυλία του Πλούταρχου το ζευγάρι 3 μήνες μετά το χαμό της Ίριδας και την ανακοπή της Τζωρτζίνας

March 7, 2022

Πάτρα: Σε συναυλία του Πλούταρχου το ζευγάρι 3 μήνες μετά το χαμό της Ίριδας και την ανακοπή της Τζωρτζίνας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση από την Πάτρα που αφορά τους θανάτους των τριών παιδιών.

Σε ορισμένα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει τα τελευταία 24ωρα για την υπόθεση της Πάτρας έχει απαντήσει η μητέρα μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή έγιναν αναφορές σε σημάδια στα πρόσωπα της Μαλένας και της Ίριδας, με τη μητέρα μέσω γραπτού μηνύματος που απέστειλε στην παρουσιάστρια την ώρα της εκπομπής, να δίνει απάντηση στα ερωτήματα.

Πάτρα: Η ανάρτηση των γονιών τρεις μήνες μετά τον θάνατο της Ίριδας

Από την άλλη πλευρά στο προσκήνιο έρχονται αναρτήσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των γονιών. Συγκεκριμένα σε θέμα που έχει δημοσιοποιήσει σήμερα το in.gr έχει ανασύρει από το Facebook των δύο γονιών μία ανάρτηση που είχαν κάνει στο παρελθόν.

Ειδικότερα σε ανάρτηση που έγινε τις 29 Ιουλίου 2021, δηλαδή 3 μήνες μετά το χαμό της Ίριδας, του βρέφους 6,5 μηνών και την εγκεφαλοπάθεια, που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα, ως απόρροια της ανακοπής καρδιάς, φαίνεται η 33χρονη μητέρα κι ο σύζυγός της να διασκεδάζουν σε συναυλία που είχε δοθεί εκείνη την ημέρα από τον Γιάννη Πλούταρχο στο στάδιο της Παναχαϊκής, γράφοντας στη λεζάντα «συναυλία χωρίς αύριο»!

Δείτε την ανάρτηση:

Πάτρα ανάρτηση γονιών


Πηγή

Διαβάστε επίσης: