Ανδραβίδα – Τους σκότωσε και έπνιξε τα μωρά… για 1000 ευρώ ενώ είχε κομπόδεμα 1.000.000 ευρώ

March 8, 2022

Ανδραβίδα – Τους σκότωσε και έπνιξε τα μωρά… για 1000 ευρώ ενώ είχε κομπόδεμα 1.000.000 ευρώ

Όπως αναφέρουν οι πηγές μας και μένει να αποδειχτεί, ο 60χρονος εξαιτίας του χρέους που δεν ξεπερνά τα 1.000 ευρώ είχε έρθει σε ρήξη αρκετές φορές με τον 35χρονο να τον απειλεί ακόμα και για την ζωή του.

Πριν από δέκα μέρες, μάλιστα, ο τσακωμός τους ήταν τόσο άγριος που ο νεαρός άνδρας έφτασε στο σημείο να τον απειλήσει, όταν ο 61χρονος είπε σε εκείνον και την σύζυγο του να ψάξουν να βρουν άλλο σπίτι, αφού δεν σκόπευε να τους ανανεώσει το συμβόλαιο, που έτσι κι αλλιώς έληγε μέσα στον μήνα. Τότε ο 35χρονος φέρεται να του είπε να φύγει και πως αν επέστρεφε για τον ίδιο λόγο θα γινόταν μεγάλο κακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema, κατά την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του 61χρονου εκτός από όπλα μέσα σε κρύπτη εντοπίστηκε κι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που ξεπερνά ακόμα και το ένα εκατομμύριο ευρώ.


“Δεν είχε ανάγκη τα λεφτά ήταν πλούσιος. Λένε πως έπαιζε τζόγο, όχι, από την δουλειά του τα είχε. Από 15 χρονών είχε μάθει μόνος του να επιδιορθώνει τυχερά παιχνίδια “φρουτάκια” και τα σχετικά. Στην πορεία έμαθε να φτιάχνει δικά του παιχνίδια που τα είχε σε πολλά μαγαζιά, αλλά είχε κάνει συνεργασία και με το καζίνο στο Ρίο της Πάτρας. Πριν 25 χρόνια με την δεύτερη γυναίκα του είχαν την καλύτερη κρεπερί εδώ. Ήταν εργατικός και τυπικός πολύ, έτσι ήθελε να είναι κι οι άλλοι”.

Σύμφωνα με τον γείτονα του ζευγαριού ο 60χρονος όλα αυτά τα χρόνια πάντα σε αλλοδαπούς νοίκιαζε το συγκεκριμένο σπίτι: «Ακούω να τον λένε ρατσιστή τι είναι αυτά. Στο σπίτι αυτό πάντα αλλοδαποί ζούσαν. Οι πρώτοι ήταν Βούλγαροι, μετά ζούσαν περισσότεροι Αλβανοί».

«Πίσω απο το σπίτι υπάρχει μια αποθήκη όπου εκεί ο 60χρονος έχει τα εργαλεία του. Πήγαινε συνέχεια, αφού είχε κλειδιά και πρόσβαση. Για εκείνον ήταν εύκολο να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι χωρίς να υποψιαστεί κάποιος το παραμικρό. Το κακό έγινε και για μικρό ποσό. Το σπίτι αυτό δεν το νοίκιαζε πάνω από 200 ευρώ. Δεν τα είχε ανάγκη τα λεφτά αυτά, γιατί είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Απλά ήταν τυπικός σε όλα του κι έτσι ήθελε να είναι κι όσοι είχαν μαζί του οικονομικές συμφωνίες. Για τον λόγο αυτό τσακώνονταν συχνά. Ακούστηκε πως την τελευταία φορά ο Αρμάντο τον απείλησε με την ζωή του “την επόμενη φορά θα σε σκοτώσω” φαίνεται να του είπε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: