«Φωτιά» στον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά: Είναι οριστικό – MEDIA & TV

March 6, 2022

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει «χτίσει» μια σχέση εμπιστοσύνης με τον ΣΚΑΪ, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε ακόμη μια συμφωνία, τη στιγμή που υπήρξαν συζητήσεις για το αν αποχωρεί.Παρότι υπήρξαν διαφωνίες του παρουσιαστή με τους ιθύνοντες του σταθμού για το αν θα βγει στον αέρα η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι μετά την εισβολή στην Ουκρανία, οι δύο πλευρές δεν οδηγήθηκαν σε ρήξη, αλλά αντιθέτως σε… συμφωνία.

Survivor spoiler 06/03: Αγωνία για τον Τάκη Καραγκούνια - Αποχωρεί από το Survivor 5 ο μισθοφόρος;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 06/03: Αγωνία για τον Τάκη Καραγκούνια - Αποχωρεί από το Survivor 5 ο μισθοφόρος;

Οι λεπτομέρειες του deal

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ για να αναλάβει κεντρική θέση στην κριτική επιτροπή του Masked singer, ενώ ανάμεσα ανάμενονται και οι υπογραφές που θα επισφραγίσουν την παρουσία του στο talent show του σταθμού του Φαλήρου. Η στελέχωση της επιτροπής βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις υπάρχουν υποψήφιοι.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και μάλιστα ο ΣΚΑΙ πριν κάποια χρόνια έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσει να σπάσει το συμβόλαιό του με το OPEN και να πάει στο Φάληρο!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: