«Φτάνει πια! To έχω πει διακόσιες φορές!»: Αγανακτισμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου η Σοφία Βόσσου

March 4, 2022

«Φτάνει πια! To έχω πει διακόσιες φορές!»: Αγανακτισμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου η Σοφία Βόσσου





Η Σοφία Βόσσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και ερωτήθηκε για άλλη μία φορά για το ατύχημα που είχε και τη μεγάλη απώλεια κιλών.

Η τραγουδίστρια αγανάκτησε και τόνισε πως δεν έχει σταματήσει να δέχεται ερωτήσεις μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για το ατύχημα της, αναφέροντας: «Έχω αγανακτήσει να μιλάω για αυτά τα θέματα διότι υπάρχουν τρεις χιλιάδες πράγματα να με ρωτήσει κανείς. Δηλαδή έχω πει διακόσιες φορές ότι έφτασα 37 κιλά, κλπ, κλπ. Φτάνει πια! Έφτασα… Τώρα όμως δεν είμαι, είμαι 58 κιλά. Μια χαρά».

«Σήμερα τρώω και… κάνω και δίαιτα! Και το πόδι μου έχει συνέλθει αλλά μου έχει αφήσει φόβο. Βλέπω δηλαδή σκαλί και αναρωτιέμαι μήπως γλιστρήσω» συμπλήρωσε.

Σοφία Βόσσου: Τι αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας της

«Ξεπέρασα το μεγάλο πρόβλημα υγείας, πήρα τα κιλά μου πίσω και ξεκίνησα πάλι τις δραστηριότητες. Έχω καλό γιατρό που περιποιείται το πρόσωπό μου, είμαι 59 χρονών και κάνω πράγματα στο βαθμό που δεν αλλοιώνεται ο άνθρωπος. Επειδή έχω υποφέρει κατανοώ τι σημαίνει να πονάς, είμαι ευλογημένη και τυχερή. Ο καθένας είναι κοντά μας όπως μπορεί, αυτό πρέπει να εκτιμάμε, όχι αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας», είπε  καταλήγοντας η Σοφία Βόσσου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: