Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία: «Αν συνεχιστεί ο πόλεμος θα είναι το τέλος του κόσμου» – Νέα δραματική έκκληση Ζελένσκι – Κόσμος

March 3, 2022

Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προχώρησε σε νέες δηλώσεις το απόγευμα της Πέμπτης (3/3) για την εισβολή της Ρωσίας και ανέφερε πως δεν θα παραδοθεί ποτέ.«Είμαστε υποχρεωμένοι να αμυνθούμε. Εμείς είμαστε το σύνορο μεταξύ Ρωσίας και πολιτισμού. Προφανώς δεν έχω τίποτα εναντίον του λαού της Ρωσίας, αλλά πρέπει να βγουν στους δρόμους και να πουν στον Πούτιν να σταματήσει αυτή την κατάσταση.

Survivor spoiler: Έντονη ανησυχία για την υγεία του Γιάννη Τσολάκη! Τον έδιωξαν αναγκαστικά οι γιατροί, οι φωτογραφίες που σοκάρουν!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler: Έντονη ανησυχία για την υγεία του Γιάννη Τσολάκη! Τον έδιωξαν αναγκαστικά οι γιατροί, οι φωτογραφίες που σοκάρουν!

Δυστυχώς εκείνοι δεν μπορούν. Εγώ δεν είμαι Τσάρος, δεν είμαι τύραννος. Είμαι εκλεγμένος από τον λαό και αυτόν πρέπει να ακούω. Αν κάποιος έχει πρόβλημα έρχεται στο γραφείο μου και προσπαθούμε να το λύσουμε.

Αν δεν ήμουν πρόεδρος θα ήμουν πολιτοφύλακας σήμερα. Θα ήμουν ή στην ανθρωπιστική βοήθεια ή θα πυροβολούσα όπου μου λέγανε. Το μόνο που δεν θα έκανα ποτέ θα ήταν να παραδώσω το όπλο και να παραδοθώ στην άλλη πλευρά.

Εμείς δεν πάμε να κλέψουμε κάτι άλλο, υπερασπιζόμαστε τα σπίτια και το έδαφός μας. Θα μείνουμε όλοι μέχρι το τέλος. Είμαι ένας ζωντανός άνθρωπος και προφανώς θέλω να συνεχίσω να ζω. Δεν θα φοβηθώ να χάσω τη ζωή μου για την ελευθερία και τη ζωή των παιδιών μου. Νιώθω ότι δεν έχω το δικαίωμα να φοβάμαι ούτε να το λέω. Όσο κακός και να είμαι στο σημάδι θα συνεχίσω να μάχομαι. Είναι η χώρα μου. Θέλω οι μητέρες των παιδιών που έχουν έρθει να πολεμήσουν να το γνωρίζουν. Δεν θέλω να σκοτώνω. Δεν σκεφτόμαστε τον χρόνο.

Η Δύση θα πρέπει να καταλάβει ότι αν ο πόλεμος συνεχιστεί, τότε θα οδηγηθούμε στο τέλος του κόσμου.»

Παράλληλα, Έλληνες στρατιωτικοί αναλύουν τα γεγονότα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία που έχει συγκλονίσει τον πλανήτη και εκφράζουν τις εκτιμήσεις τους για το πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη μέρα, προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουν τις επόμενες κινήσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: