Αλεξία Μουστάκα: "Έχω βιαστεί ψυχολογικά, αν ήξεραν οι γονείς μου το όνομα, δεν θα το πίστευαν"

March 3, 2022

Αλεξία Μουστάκα: "Έχω βιαστεί ψυχολογικά, αν ήξεραν οι γονείς μου το όνομα, δεν θα το πίστευαν"

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Αλεξία Μουστάκα.

H κόρη του Σωτήρη Μουστάκα και της Μαρίας Μπονέλου μεταξύ άλλων μίλησε, για το βαρύ όνομα των γονιών της αλλά και δύσκολες στιγμές που έζησε μαζί τους.

«Ο κόσμος μου δείχνει μεγάλη αγάπη όταν καταλαβαίνουν πως είμαι η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα. Είχα τεράστια αδυναμία και στους δύο μου γονείς. Με την μαμά μου είχα τρέλα από μικρή, αλλά με τον μπαμπά μου δέθηκα πολύ τα τελευταία χρόνια, επειδή η μαμά μου πέρασε μία αρρώστια περίεργη και δέθηκα πολύ με τον πατέρα μου σε αυτή τη φάση της ζωή μου. Δουλέψαμε μαζί, κάναμε ταξίδια μαζί, ήρθαμε πολύ κοντά», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Το πρόβλημα υγείας της μητέρα της, Μαρίας Μπονέλου

«Η μητέρα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ, οκτώ χρόνια. Τα τελευταία χρόνια μας αναγνώριζε απλά δεν μιλούσε. Εγώ πήγαινα στο δωμάτιο και της έλεγα ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι, με τους γκόμενους, με σχέσεις, έτσι ώστε να την αφυπνίσω λίγο και μετά έβγανα έξω από το δωμάτιο και έβαζα τα κλάματα. Ο πατέρας μου ήταν ράκος, αλλά προσπαθούσε περισσότερο για εμένα. Εκείνη την περίοδο μου ζήτησε να πάω να μείνω μόνη μου γιατί είχα λατρεία και ήμουν λίγο πριν πάθω κατάθλιψη», εξομολογήθηκε η Αλεξία Μουστάκα.

Το μοναδικό ενθύμιο του πατέρα της, Σωτήρη Μουστάκα

«Έχω κρατήσει μία εικόνα του πατέρα μου, η οποία είναι αυτή που δεν πήρε μαζί του, την τελευταία στιγμή που πήγε στο νοσοκομείο ενώ την είχε πάντα μαζί του. Έχω κρατήσει και πολλά κείμενα δικά του αλλά και ένα τετράδιο που έγραφε ποιήματα με την μητέρα μου», αποκάλυψε η Αλεξία Μουστάκα.

Η ψυχολογική βία

Με αφορμή το MeToo, η Αλεξία Μουστάκα αποκάλυψε ότι έχει υποστεί ψυχολογική βία κι έχει καταθέσει μήνυση για αυτό.

«Πριν από κάποια χρόνια μου είχε συμβεί κάτι πολύ δύσκολο στη ζωή μου. Μέχρι να γίνει το Me Too έλεγα ότι έχω βιαστεί ψυχολογικά. Μόλις έγινε το κίνημα, είπα σε εσένα δεν έχει γίνει κάτι τόσο τραγικό σε σχέση με όσους βγαίνουν και μιλούν. Εγώ πήγα κατευθείαν νομικά κι ακόμα κι όταν το έκανα, δεν ένιωθα έτοιμη», είπε η Αλεξία Μουστάκα.

«Είμαι αρκετά χρόνια σε αυτήν τη διαδικασία και τον τελευταίο χρόνο βρήκα τη δύναμη να τους αντιμετωπίσω ως μία πολύ δυνατή γυναίκα. Θέλω να βρω το δίκιο μου. Δεν μπορώ να πω πολλά. Έχω κάνει μήνυση για κακουργηματική αγωγή. Είναι πολύ σοβαρό. Δεν είναι βιασμός. Αν ήξεραν οι γονείς μου αυτά τα άτομα που έχω απέναντί μου, δεν θα το πίστευαν», σημείωσε η Αλεξία Μουστάκα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: