«Δες μας, είμαστε ενωμένοι…»: Η Κατερίνα Καραβάτου, ανέβασε παλιές οικογενειακές φωτογραφίες και συγκινεί

March 3, 2022

«Δες μας, είμαστε ενωμένοι…»: Η Κατερίνα Καραβάτου, ανέβασε παλιές οικογενειακές φωτογραφίες και συγκινεί

Μία συγκινητική ανάρτηση με τους συγγενείς της έκανε το βράδυ της Τετάρτης η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Τι λες τώρα» δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μερικές παλιές φωτογραφίες από την οικογένεια της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τις σκέψεις της.

Παράλληλα, σχολίασε το γεγονός ότι παλαιότερα οι άνθρωποι δεν γελούσαν στις φωτογραφίες, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα για Ειρήνη, την ώρα που συνεχίζεται ο πόλεμος στην Ουκρανία.

«Ο ξάδερφος μου ο Γιώργος, μου έστειλε πριν λίγο αυτές τις φωτογραφίες. Βλέπω τους γονείς μου, τους θείους μου, τα ξαδέρφια μου, με πιάνει η καρδιά μου. Παρατηρώ πως παλιότερα οι άνθρωποι όταν έβγαιναν φωτογραφίες δε γελούσαν, ίσως απλώς κάπως χαμογελούσαν.

Στεκόμασταν εκεί με μια περίεργη αμηχανία, χωρίς πόζες, χωρίς φίλτρα, κάπως σαν να ήμασταν με έναν τρόπο υποχρεωμένοι να το κάνουμε για να τελειώνουμε. Ευτυχώς που το κάναμε. Έστω κι έτσι. Τώρα πια όλα είναι διαφορετικά. Ωστόσο εκτιμώ αυτήν τη δωρικότητα. Κρύβει μέσα της μια λιτότητα και μια μεγαλοπρέπεια που λείπει ή έστω μου λείπει. Επίσης σκέφτομαι: δες μας, είμαστε ενωμένοι και σε καιρό ειρήνης. Έτσι πρέπει να είναι οι άνθρωποι παντού. Ενωμένοι σε ειρήνη», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: