Survivor 5: Η Βρισηίδα αυτοπροτάθηκε να πάει στους Μαχητές – Τι της απάντησαν; – Survivor

March 3, 2022

Στο αποψινό 2/3 επεισόδιο του Survivor 5, είδαμε πριν από λίγο της Βρισηίδα Ανδριώτου να αναφέρει λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα επάθλου πως θα ήθελε να πάει στην ομάδα των Μαχητών λίγο πριν ανακοινωθεί στο συμβούλιο ποιος θα είναι τελικά ο παίκτης που θα αποχωρήσει. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είπε: «Έρχομαι με πάρα πολύ καλή ψυχολογία για να αγωνιστώ, δεν έχω άγχος, αν και ποτέ δεν είχα άγχος στα αγωνίσματα.



Μπορεί να είναι το τελευταίο μου αγώνισμα, αν και δεν θέλω να φύγω. Δεν νιώθω δεν έχει κλείσει ακόμα ο κύκλος μου. Νιώθω ότι μου αξίζει ακόμα μία θέση στο Survivor και επειδή η ομάδα μου με ψήφισε να φύγω, αν είναι να αποχωρήσω, να πάω στους Μπλε, γιατί πιστεύω από τα λεγόμενά τους ότι οι Μπλε με θέλουν στην ομάδα τους»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 2/3: ΑΝΤΙΟ – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτη

Ξέσπασε η Βρισηίδα κατά των Μπλε – «Με κορόιδευαν για την φωνή μου»

Οι Μαχητές ήταν αυτοί που κέρδισαν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 το έπαθλο φαγητού με σκορ μάλιστα 10-3. Μετά τη λήξη του αγώνα, προκλήθηκε μια μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο ομάδων, με πρωταγωνίστρια την Βρισηίδα.

Η παίκτρια των Διάσημων συγκεκριμένα αποκάλυψε πως οι Μπλε την κορόιδεψαν για τη φωνή της.

«Θα ήθελα όμως να μου ζητήσουν συγνώμη τα παιδιά γιατί κάποια στιγμή με κορόιδεψαν. Γιατί εμψύχωνα την ομάδα μου και τον Τάκη! Και δεν το έκανε μόνο ένα άτομο, το έκαναν πολλά παιδιά, δεν θέλω να αναφερθώ προσωπικά σε έναν! Κοροϊδεύανε για τη φωνή μου! Δεν με πειράζει όμως, το κάνουν συχνά. Έχω ακούσει πολλά από την μπλε ομάδα ,αλλά δεν θέλω να το κάνουν τουλάχιστον σε μένα, που δεν τους έχω κοροϊδέψει ποτέ» είπε η Βρισηίδα.

Η Ασημίνα μάλιστα παραδέχτηκε ότι είχε κάνει κάποια σχόλια για την Βρισηίδα και την φωνή της.

«Εγώ ήμουνα ένα από τα άτομα, αλλά εκείνη την ώρα φώναζε κάτι σε έναν συμπαίκτη της και δεν το είπα εκείνη την ώρα με κακία προς τη Βρισηίδα. Εκείνη την ώρα που γύρισα, ζήτησα συγνώμη από τη Βρισηίδα, αλλά δεν με άκουγε. Θόλωσε με αυτό που έγινε! Οπότε της ζητάω και εγώ συγνώμη και από κει και πέρα εάν θέλει, τη δέχεται».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: