Μεταμορφώθηκε το πρόσωπο της Ρούλας Κορομηλά – Gossip

March 3, 2022

Άλλος άνθρωπος έγινε στο πρόσωπο η Ρούλα Κορομηλά. Τι συνέβη; Όπως θα δείτε παρακάτω, η παρουσιάστρια μεταμορφώθηκε, από τα χεράκια αγαπημένου της προσώπου.



Μπορεί η Ρούλα Κορομηλά, να μην έχει αποκτήσει παιδιά –δείτε εδώ όσα είχε πει για υιοθεσία– ωστόσο, όπως έχουμε δει αρκετές φορές, έχει τεράστια αδυναμία στην ανιψιά της. Οι δυο τους, περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί, στο σπίτι της παρουσιάστριας.

Survivor spoiler 02/03: Πρόωρο τέλος στο Survivor 5! Απογοητευμένοι οι τηλεθεατές από την δύσκολη απόφαση του Ατζούν

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 02/03: Πρόωρο τέλος στο Survivor 5! Απογοητευμένοι οι τηλεθεατές από την δύσκολη απόφαση του Ατζούν

Αυτό τον καιρό, η ίδια δεν μπορεί να την δει και να παίξει μαζί της, καθώς όλος ο κόσμος είναι σε καραντίνα. Όμως, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τα παιχνίδια τους. Συγκεκριμένα, η μικρή της είχε βάψει το πρόσωπο με διάφορα χρώματα και την έκανε αγνώριστη.

"Αφήνετε κ εσείς τα παιδιά σας, τις ανιψιές σας να μεγαλουργούν κ να σας μεταμορφώνουν έτσι; Αν όχι,απολαύστε μας ! Νέες τάσεις μακιγιάζ από την τζούνιορ της οικογένειας ! ΥΓ. Πριν τον Κορωνοιο! Έρχονται κ άλλες προτάσεις μετά την Καραντίνα!", έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτηση:

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
View this post on Instagram

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila)

Ρούλα Κορομηλά: Η απίστευτη αποκάλυψη για τα κιλά της

Η Ρούλα Κορομηλά, σαν λάτρης των social media, καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, ενώ έχει ανοίξει και το άλμπουμ παλιών φωτογραφιών της. Όπως αυτή από την παραλία με το μαγιό της. Μάλιστα, με την συγκεκριμένη φωτογραφία, έκανε και μια αποκάλυψη για τα κιλά της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια όπως όλος ο κόσμος μένει στο σπίτι της και κάνει υπομονή μέχρι τις 4 Μαϊού που θα δούμε την άρση των μέτρων, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Τώρα που μένει μέσα, έχει πιο συχνή επικοινωνία με τους... διαβάστε όσα αποκάλυψε η Ρούλα Κορομηλά για τα κιλά της στο Youweekly.gr

Πλάκα κάνεις; Η θέα από το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά είναι μαγευτική

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ρούλα Κορομηλά μας έχει δείξει το εντυπωσιακό σπίτι της μέσα από αναρτήσεις που πραγματοποιεί. Όλα τα δωμάτια είναι απίστευτα σε διακόσμηση. Ωστόσο, την παράσταση κλέβει η θέα που έχει, η οποία είναι μαγευτική. Βλέπει θάλασσα και έχουμε την φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια όπως όλοι μας άλλωστε, μένει στο σπίτι της και ακολουθώντας όλες τις οδηγίες που έχουν δώσει οι αρμόδιοι φορείς προστατεύει την υγεία της, από την πανδημία του κορωνοϊού. Επίσης, για πρώτη φορά κιόλας, έκανε... Δείτε την φωτογραφία με τη θέα της Ρούλας Κορομηλά στο Youweekly.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: