Όλο το ίντερνετ μιλάει για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο: «Η φωνή του είναι η φωνή όλης της Ελλάδας!»

March 2, 2022

Όλο το ίντερνετ μιλάει για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο: «Η φωνή του είναι η φωνή όλης της Ελλάδας!»

Το Τwitter αποθεώνει τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

Νέα στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας, με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη έφερε στο φως ο αστυνομικός συντάκτης στο «ΒΗΜΑ» και στα «ΝΕΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος το απόγευμα της Τρίτης 1ης Μαρτίου.

Πιο αναλυτικά, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε καθοριστικής σημασίας στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές σχετικά με τη χρονική σειρά που συνέβαιναν τα περιστατικά με τις καρδιακές ανακοπές των κοριτσιών.

Στο τέλος της σύνδεσης με το Νίκο Ευαγγελάτο, για πρώτη φορά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής LIVE NEWS, στο MEGA, λέγοντας τα εξής:

«Νίκο θέλω να πω κάτι τελευταίο… θα προχωρήσουμε και σε άλλες αποκαλύψεις τις επόμενες μέρες για το τι ακριβώς έχει συμβεί και θέλω να εκφράσω ειλικρινά τα συλλυπητήρια μου που χάθηκαν αυτά τα 3 κορίτσια…».

Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο μετά το 4.45 του παρακάτω βίντεο:

Μετά τις νέες αποκαλύψεις που έκανε στην εκπομπή LIVE NEWS σχετικά με την υπόθεση θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, το ελληνικό Τwitter υποκλίθηκε στον δημοσιογράφο και αστυνομικό συντάκτη του MEGA, Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Δείτε μερικά σχόλια στο Τwitter για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: