Θάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία Γερμανού με ζήλευε πολύ, ήταν καταπιεστική αλλά εγώ περνούσα ωραία»

March 3, 2022

Θάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία Γερμανού με ζήλευε πολύ, ήταν καταπιεστική αλλά εγώ περνούσα ωραία»

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε ο τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης και αναφέρθηκε στο Λάμπη Λιβιεράτο αλλά και τη Ναταλία Γερμανού.

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη ο Θάνος Καλλίρης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και για τον τσακωμό του με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

«Με την πανδημία πέρασα οικονομικό, ψυχολογικό πατατράκ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Ένιωσα να φλερτάρω με την κατάθλιψη, έπρεπε να πάρω κάτι για να κοιμηθώ. Μήπως θα έπρεπε να γράψω βιβλίο με τα μυστικά νεότητας; Δεν έχω κάνει ούτε μποτοξακι, γερνάω καλά και ούτε θα βάψω τα μαλλιά μου. Τον Αύγουστο του 2022 θα γίνω 60, μέσα μου νιώθω 40», είπε αρχικά ο Θάνος Καλλίρης.

Μιλώντας για την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού στις αρχές των 90’s, ο Καλλίρης είπε: «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ενώ ήταν καταπιεστική εγώ περνούσα ωραία. Της έλεγα… δεν θα με κλέψουνε αυτές από εσένα».

Ο Θάνος Καλλίρης είπε στη συνέχεια: «Σε μια νύχτα γίναμε γνωστοί με τους Bang, υπήρξε υστερία, θαυμασμός, κύμα αγάπης, το ήθελα και δεν κρύφτηκα στο καβούκι μου. Με έχουν κυνηγήσει κορίτσια, κούναγαν το πούλμαν σε συναυλία. Έχω ενδώσει στο φλερτ θαυμάστριας. Μια με ενοχλούσε και πήρα πίσω στο τηλέφωνο σαν υπαστυνόμος και δεν ενόχλησε ξανά ποτέ».

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: