Ιωάννα Μαλέσκου: Της έκαναν μια ερώτηση, απαντούσε για 11 λεπτά αλλά κανείς δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει

March 1, 2022

Ιωάννα Μαλέσκου: Της έκαναν μια ερώτηση, απαντούσε για 11 λεπτά αλλά κανείς δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει

Στην κάμερα της εκπομπής της Σκορδά και του Λιάγκα μίλησε η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου και απάντησε ιδιαίτερα εκτενώς σε όλες τις ερωτήσεις.

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησε η κάμερα του Πρωινού και ο Γρηγόρης Μπάκας έξω από τα στούντιο του ΣΚΑΪ. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, είχε σκοπό να της κάνει πέντε ερωτήσεις, ωστόσο τελικά της έκανε μόνο δύο διότι η πρώτη απάντησή της διήρκησε… 11 λεπτά!

Μαλέσκου: Η μεγάλη απάντηση που στέρησε τις άλλες ερωτήσεις

«Με εντυπωσιάζει δυσάρεστα πολλές φορές ο τρόπος με τον οποίο κάπως, κάποιοι, επιθυμούν να παρουσιάσουν το προφίλ κάποιων ανθρώπων. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία ούτε να με ξενίσει αυτό, ούτε να ανταπαντήσω, και ακόμα και αυτό που θεωρούσα ως ένα είδος ευγένειας το να αποτραβιέμαι γιατί μ’ αρέσει ο χρόνος να δείχνει για όλους μας να δείχνουμε το τι κάνουμε μέσα από τη δουλειά μας.

Και η δουλειά μας σχολιάζεται, και όλα σχολιάζονται, και μοιραία γίνεται αυτό γιατί έχουμε επιλέξει ένα αντικείμενο που προβαλλόμαστε έντονα. Μου έχει κάνει εντύπωση ότι το γεγονός ότι δεν απαντάμε, πάντα βρίσκεται κάτι μεμπτό ακόμα και σε αυτό το οποίο κάνουμε. Μπορεί να λένε κάποιοι άνθρωποι, πολύ κοντινοί σας, άνθρωποι του χώρου μας, ότι δεν καταλαβαίνουν τι λέω. Μπορεί να γίνεται αυτό όντως. Μακάρι ο τρόπος που επικοινωνώ να είναι αυτό το μέγα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάποιοι άνθρωποι του χώρου μας. Αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τον σταθμό» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Βαγγέλης Περρής την προέτρεψε να βάζει κόμμα και τελεία στα λεγόμενά της, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας τη χαρακτήρισε ευφυή άνθρωπο αλλά σημείωσε πως «χάνεται στη μετάφραση κι αν του δώσει τη δυνατότητα να της πει κάποια πράγματα, θα μάθει να βάζει και τελεία και κόμμα».

Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά υπογράμμισε πως εκείνη στη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου δεν θα απαντούσε ποτέ στην κάμερα του Πρωινού.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: