Γεωργιανός καπετάνιος αρνείται να προμηθεύσει με καύσιμα ρωσικό πλοίο. «Χρησιμοποιήστε τα κουπιά σας»

March 1, 2022

Γεωργιανός καπετάνιος αρνείται να προμηθεύσει με καύσιμα ρωσικό πλοίο. «Χρησιμοποιήστε τα κουπιά σας»

Γεωργιανός καπετάνιος αρνείται να προμηθεύσει με καύσιμα ρωσικό πλοίο, που ζητούσε ανεφοδιασμό και το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το νησάκι Zmiinyi ή Φιδονήσι τράβηκε τα βλέμματα τις πρώτες ημέρες του πολέμου στην Ουκρανία, διότι πάνω σε αυτό, Ουκρανοί στρατιώτες δεν δέχτηκαν να παραδοθούν στις ρωσικές δυνάμεις.

Όπως φαινόταν στο βίντεο, ρωσικό πολεμικό πλοίο προσέγγισε το νησί και οι ρωσικές δυνάμεις απείλησαν τους στρατιώτες πως αν δεν παραδοθούν, θα ανοίξουν πυρ εναντίον τους.

Οι Ουκρανοί στρατιώτες απάντησαν «άντε γ@@@τε» και τότε τους «γάζωσαν». Μάλιστα, αμέσως μετά το ρωσικό τελεσίγραφο, οι Ουκρανοί συνοριακοί φρουροί συζητούν μεταξύ τους αν πρέπει να απαντήσουν στους Ρώσους «άντε γ@@@τε». Τότε ο Ουκρανός στρατιώτης επαναλαμβάνει δυνατά, απευθυνόμενος προς τους Ρώσους επιτιθέμενους «Αντε γ@@@τε».

Το παράδειγμα των Ουκρανών στο Φιδονήσι ακολούθησε ο Γεωργιανός καπετάνιος

Την πράξη αυτή μιμήθηκαν Γεωργιανοί ναυτικοί. Συγκεκριμένα, σε βίντεο φαίνεται Γεωργιανός αναπληρωτής καπετάνιος να λέει σε ρωσικό πλοίο που ζητούσε ανεφοδιασμό: «Αρνούμαστε να προμηθεύσουμε το πλοίο σας. Ρωσικό πλοίο, άντε γ@@@ου!», επαναλαμβάνοντας τα τελευταία λόγια των Ουκρανών στο Φιδονήσι. «Γ@@@νοι καταληψίες» λέει ο συνάδελφός του. «Τι θα συμβεί αν μας τελειώσουν τα καύσιμα;», ρωτάει το ρωσικό πλοίο. «Χρησιμοποιήστε τα κουπιά σας», απαντάει ο Γεωργιανός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: