Η μέρα με την νύχτα: Αυτή είναι η πανέμορφη και άγνωστη αδελφή της Αθηνάς Ωνάση

March 1, 2022

Η μέρα με την νύχτα: Αυτή είναι η πανέμορφη και άγνωστη αδελφή της Αθηνάς Ωνάση

Η άγνωστη αδελφή της Αθηνάς Ωνάση

Η Αθηνά Ωνάση είναι η μοναδική κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του Τιερί Ρουσέλ.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η χρυσή κληρονόμος μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του Marienne Landhage και τα τρία ετεροθαλή της αδέρφια, Έρικ, Σαντρίν και Γιοχάνα.


Η 28χρονη αδελφή της Αθηνάς, Γιοχάνα, είναι πολύ ενεργή στα social media και όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες είναι μία κούκλα!

Παρά το γεγονός ότι εμφανισιακά δε μοιάζουν καθόλου, η 28χρονη Γιοχάνα είχε αποκαλύψει ότι οι δυο τους ήταν πολύ δεμένες και αγαπημένες.


«Η Αθηνά είναι πιο ήρεμη και διακριτική από μένα γιατί είναι και υπήρξε πάντα πολύ περισσότερο εκτεθειμένη στη δημοσιότητα. Επίσης, έχει πραγματικό πάθος για την ιππασία, ένα άθλημα το οποίο αν θες να υπηρετήσεις σωστά απαιτεί σιδερένια πειθαρχία», είχε πει η Γιοχάνα Ρουσέλ.

«Αυτή ήταν που ασχολούταν μαζί μου όταν αρρώσταινα και με πρόσεχε, και αυτή ήταν που μας έφτιαχνε απίστευτα γλυκά. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος, δίνει την προσοχή της στους συνανθρώπους της και είναι πολύ στοργική».

Δείτε φωτογραφίες της


Πηγή

Διαβάστε επίσης: