Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι η σχέση μου με την Κατερίνα Παναγοπούλου του MEGA

February 28, 2022

Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι η σχέση μου με την Κατερίνα Παναγοπούλου του MEGA

Για τη σχέση του με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου του MEGA μίλησε ο εμβληματικός βετεράνος άσος.

Γράφει, αρχικά, ο Δημήτρης Δανίκας στο «Πρώτο Θέμα» τα παρακάτω.

«Κάθε σχέση με αρχή, μέση και τέλος. The End. Έκτοτε η Δέσποινα στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη. Ενός εκ των πλέον αιρετικών σκηνοθετών του εναλλακτικού θεάτρου. Όπου για ένα εισιτήριο της σοκαριστικής παράστασης «Άνθρωποι και Ποντίκια» τα πλήθη ξεροσταλιάζουν και ψάχνουν κάποιο κονέ, ώστε μια θέση να εξασφαλίσουν.


Ο δε Ντεμίνιο στη σιωπή. Μέχρι που δύο πράγματα τον έσπρωξαν στο κέντρο της σκηνής. Το πρώτο, οι φωτογραφίες παρέα με την Κατερίνα Παναγοπούλου, τη συνάδελφο του MEGA. Ο Ντέμης το διέψευσε. Ελάτε τώρα, συμβαίνει σε όλους. Βρεθήκαμε με μια παρέα σε κάποια γωνιά στο Ψυχικό, καλαμπουρίσαμε, γελάσαμε, αυτό ήταν.

Που πάει να πει ότι εκείνος και η Κατερίνα έφτασαν στο εστιατόριο σε διαφορετική ώρα. Και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας ήταν ευδιάθετοι και πέρασαν όμορφα τη βραδιά τους, χωρίς όμως η κοινή παρουσία τους να ξεπεράσει τα όρια της φιλικής κουβέντας και της πλάκας που έκαναν ο ένας στον άλλον».


Τι είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης

Λίγο αργότερα, ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να μιλήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο το τελευταίο διάστημα απασχόλησε τους χώρους των media και gossip.

Δεν έχει διαφορά η ατάκα που είπε ο εμβληματικός βετεράνος άσος και εκ των διεθνών της φουρνιάς του χρυσού 2004 για την Κατερίνα Παναγοπούλου (και νυν παρουσιαστής στη NOVA).

«Αστειότητες. Βρεθήκαμε συμπτωματικά με μια κοινή παρέα, κάπου εδώ κοντά. Αυτό και τίποτε άλλο. Μην πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις», ήταν τα λόγια του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: