Δημήτρης Τσοβόλας: Συγκλονίζει ο γιος του – «Από τον πατέρα μου έχει μείνει…» – Ελλάδα

February 28, 2022

Ο Δημήτρης Τσοβόλας έφυγε προ ημερών από τη ζωή, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» να πραγματοποιεί αφιέρωμα για τον ιστορικό πολιτικό του ΠΑΣΟΚ.Ο γιος του, Κωνσταντίνος Τσοβόλας και εκλεκτοί φίλοι και συνάδελφοι του τον αποχαιρέτησαν με συγκίνηση και μοιράστηκαν στιγμές και αλήθειες του με την εκπομπή.

"Ο Πούτιν είναι <a href="https://www.matheto.eu/8686341/tragodia-ston-peiraia-autokinito-epese-sto-limani-nekros-o-odigos-tou/?utm_source=internal">νεκρός</a>!": Βόμβα από την πρώην σύζυγό του!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

"Ο Πούτιν είναι νεκρός!": Βόμβα από την πρώην σύζυγό του!

Τα λόγια του Κωνσταντίνου Τσοβόλα για τον πατέρα του

«Η χημειοθεραπεία του καρκίνου αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Από τον πατέρα μου, μού έχει μείνει η αξιοπρέπεια που είχε. Και ότι δεν ντρεπόταν ποτέ να κυκλοφορήσει στον δρόμο καμία εποχή. Και ότι ήταν πολύ περήφανος για την καταγωγή του, για την οποία χτυπήθηκε κάποτε. Η καταγωγή του ήταν από υπερβολικά φτωχή οικογένεια. Ο πατέρας του, ο παππούς μου, ήταν αιχμάλωτος στο Νταχάου.

Και τον καιρό του πολέμου η γιαγιά μου μεγάλωσε τρία παιδιά μόνη της, χωρίς τον άντρα της. Και τον απελευθέρωσαν και γύρισε πίσω μετά τον πόλεμο μια μέρα. Χωρίς να γνωρίζουν ότι ζει επί τρία χρόνια. Η οικογένεια ήταν τόσο φτωχή που δεν είχαν ούτε να φάνε στον πόλεμο. Ήταν περήφανος μέχρι την τελευταία στιγμή. Περήφανος για εμάς και αξιοπρεπής», είπε χαρακτηριστικά ο γιος του Δημήτρη Τσοβόλα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: