Δημήτρης Τσοβόλας: Συγκλονίζει ο γιος του – «Από τον πατέρα μου έχει μείνει…» – Ελλάδα

February 28, 2022

Ο Δημήτρης Τσοβόλας έφυγε προ ημερών από τη ζωή, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» να πραγματοποιεί αφιέρωμα για τον ιστορικό πολιτικό του ΠΑΣΟΚ.



Ο γιος του, Κωνσταντίνος Τσοβόλας και εκλεκτοί φίλοι και συνάδελφοι του τον αποχαιρέτησαν με συγκίνηση και μοιράστηκαν στιγμές και αλήθειες του με την εκπομπή.

"Ο Πούτιν είναι <a href="https://www.matheto.eu/8686341/tragodia-ston-peiraia-autokinito-epese-sto-limani-nekros-o-odigos-tou/?utm_source=internal">νεκρός</a>!": Βόμβα από την πρώην σύζυγό του!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

"Ο Πούτιν είναι νεκρός!": Βόμβα από την πρώην σύζυγό του!

Τα λόγια του Κωνσταντίνου Τσοβόλα για τον πατέρα του

«Η χημειοθεραπεία του καρκίνου αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Από τον πατέρα μου, μού έχει μείνει η αξιοπρέπεια που είχε. Και ότι δεν ντρεπόταν ποτέ να κυκλοφορήσει στον δρόμο καμία εποχή. Και ότι ήταν πολύ περήφανος για την καταγωγή του, για την οποία χτυπήθηκε κάποτε. Η καταγωγή του ήταν από υπερβολικά φτωχή οικογένεια. Ο πατέρας του, ο παππούς μου, ήταν αιχμάλωτος στο Νταχάου.

Και τον καιρό του πολέμου η γιαγιά μου μεγάλωσε τρία παιδιά μόνη της, χωρίς τον άντρα της. Και τον απελευθέρωσαν και γύρισε πίσω μετά τον πόλεμο μια μέρα. Χωρίς να γνωρίζουν ότι ζει επί τρία χρόνια. Η οικογένεια ήταν τόσο φτωχή που δεν είχαν ούτε να φάνε στον πόλεμο. Ήταν περήφανος μέχρι την τελευταία στιγμή. Περήφανος για εμάς και αξιοπρεπής», είπε χαρακτηριστικά ο γιος του Δημήτρη Τσοβόλα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: