Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ανάρτηση της σε υπόθεση παιδοκτονίας «Πως μπορεί να ζει και δεν έχει αυτοκτονήσει»;

February 28, 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ανάρτηση της σε υπόθεση παιδοκτονίας «Πως μπορεί να ζει και δεν έχει αυτοκτονήσει»;

Η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα είχε προχωρήσει σε μία αιχμηρή ανάρτηση στο facebook σε μία υπόθεση παιδοκτονίας.

Ειδικότερα, η εφημερίδα Πελοπόννησος επαναφέρει στο προσκήνιο ένα συμβάν που είχε συμβεί στην πόλη, το φθινόπωρο του 2020 και για το οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πάρει ξεκάθαρη θέση.

Τότε, η δικαιοσύνη είχε αποφασίσει να τιμωρήσει μια γυναίκα για παιδοκτονία, όχι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, όπως αρχικά ήταν η κατηγορία που είχε αντιμετωπίσει, με το δικαστήριο να της επιβάλει κατά πλειοψηφία ποινή καθείρξεως οχτώ ετών με αναστέλλουσα δύναμη μέχρι την έφεση, με αποτέλεσμα στις 8 Δεκεμβρίου 2020 να διαταχθεί η αποφυλάκισή της.

Η νεαρή γυναίκα είχε τότε απολογηθεί με λυγμούς στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου και όπως υποστήριξε, δεν έχει συνειδητοποιήσει πως το παιδί της δεν βρίσκεται στη ζωή.

Η ανάρτηση της μητέρας των τριών παιδιών στο Facebook για υπόθεση παιδοκτονίας

Μητέρα των τριών παιδιών σχόλιο για παιδοκτονία

Η μητέρα των τριών παιδιών με αιχμηρό σχόλιο είχε τότε τοποθετηθεί, μέσα από τα social media, όπως αναφέρει το ethnos.gr, για να σχολιάζει τα όσα έγιναν με τη γυναίκα που θεωρητικά είχε αφήσει το παιδί της στην πλαζ να πεθάνει.

Σκληρή η ανάρτηση που έκανε η μητέρα των τριών παιδιών

Έτσι, όταν η νεαρή γυναίκα είχε αποφυλακιστεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου την «παρότρυνε» μέσω του facebook να αυτοκτονήσει από τις τύψεις και έκανε την πρόβλεψή της ότι αυτή η γυναίκα θα κάνει από δω και πέρα «ζωάρα» με καφεδάκια, ενώ θα έχει χαθεί μία ψυχούλα.

Στο μεταξύ, ξεκινούν από σήμερα, Δευτέρα, οι καταθέσεις μαρτύρων που αναμένεται να ρίξουν φως στο μυστήριο με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, με στόχο να διαπιστωθεί τυχόν σύνδεση των περιστατικών μέσα σε 33 μήνες, την ώρα που οι γιατροί τονίζουν πως τα κορίτσια ήταν σε «άριστη κατάσταση» κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: