Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποιο συστατικό απαγορεύει στους μάγειρες – Πώς προτιμά το κρέας

February 28, 2022

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποιο συστατικό απαγορεύει στους μάγειρες – Πώς προτιμά το κρέας

Σύμφωνα με τον διάσημο σεφ Darren McGraddy, ο οποίος μαγείρεψε για τη βρετανική βασιλική οικογένεια για 11 χρόνια, υπάρχει ένα προϊόν που η βασίλισσα Ελισάβετ μισεί και δεν πρόκειται να φάει σε καμία περίπτωση.

Σύμφωνα με τον Darren McGraddy, ο ουρανίσκος της Αυτού Μεγαλειότητας δεν έχει δοκιμάσει ποτέ το δημοφιλές σκόρδο που δίνει γεύση και νοστιμίζει τα φαγητά μας.

Στην πραγματικότητα, οι μάγειρες έπρεπε να ετοιμάσουν μερικά πιάτα με δύο διαφορετικούς τρόπους, γιατί ενώ η Βασίλισσα απεχθάνεται το σκόρδο άρεσε ιδιαίτερα στον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο.

Ο πρώην μάγειρας της βασιλικής οικογένειας αποκάλυψε επίσης ότι η Ελισάβετ Β’ προτιμά το καλοψημένο κρέας, σε αντίθεση με το πώς παρασκευάζεται συνήθως από ειδικούς της κουζίνας.

«Ένα από τα πράγματα που πραγματικά με εξέπληξε είναι ότι η βασίλισσα προτιμά το καλοψημένο κρέας όταν οι σεφ συνήθως το ετοιμάζουν σενιάν (δηλ. με το αίμα του) είπε ο μάγειρας στον Delish.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ φέρει εκτός του τίτλου της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας και τον τίτλο της μακροβιότερης μονάρχη στην ιστορία καθώς βρίσκεται στο θρόνο 70 και πλέον χρόνια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: